Novosti

Drew Barrymore ne dopušta svojim kćerima da gledaju njezine filmove

42-godišnja Drew majka je dviju djevojčica, 4-godišnje Olive i 2-godišnje Frankie.

Press
29.11.2017 10:28

Glumica je u nedavnom intervjuu otkrila glavni razlog zbog kojeg Olive i Frankie još uvijek ne smiju gledati njezine filmove.

''Frankie i Olive zajedno su sa svojim starijim rođacima bez mog dopuštenja gledale 'Charliejeve anđele'. Isprva im je bilo jako zanimljivo jer su me prepoznale na ekranu. A onda je u jednoj sceni Dylan Sanders, 'anđelica' koju sam tumačila, skočila s litice. Uznemirile su se jer su mislile da sam se doista ozlijedila!'' prisjetila se i našalila, ''nisu gledale ni 'E.T.'. Nisam baš sigurna kako bi reagirale da me vide u sceni s izvanzemaljcem''.

Drew Barrymore

Drew je istaknula još jedan problem s kojim se susreću ne samo njezina već i sva druga djeca holivudskih zvijezda – obožavatelji!

''Dok zajedno šetamo gradom, i dalje ih zbunjuju brojni obožavatelji koji nas zaustavljaju i žele se fotografirati ili traže autogram. Još su premale da bih im objasnila što se doista događa, no s druge su strane dovoljno velike da se zabrinu i postavljaju mnogobrojna pitanja. Doista nije ugodno. Svaki naš izlazak iz kuće izgleda isto!'', naglasila je.

Drew Barrymore

Drew Barrymore karijeru je započela kao 3-godišnja djevojčica u filmu ''Suddenly, Love'' , no iz njezinih se najranijih dana svakako ističe uloga u spomenutom znanstveno-fantastičnom filmu ''E.T.'' iz 1982. godine.

Upravo vas ''E.T.'' očekuje u subotu u 22:10 na RTL-u.