Novosti

Drew Barrymore obračunala se s hejterima na Instagramu

Američka glumica odlučila je stati na kraj ružnim komentarima na društvenim mrežama iskreno rekavši što misli o ljudima koji ju vrijeđaju!

Press
28.11.2017 12:27

42-godišnja hollywoodska zvijezda nije ni slutila da će videom objavljenim na svom Instagram profilu navući ružne i negativne komentare.

Naime, glumica je promovirala novi ruž jednog kozmetičkog brenda. Kako bi dokazala postojanost i jedinstvenu boju, Drew je uz lice prislonila crvenu morsku zvijezdu. Ja i moja prijateljica zvjezdača imamo nešto zajedničko. Predivnu crvenu boju", napisala je Drew pored videa. Ubrzo je krenula lavina osuda i kritika na račun njezina poteza. Molim te, ostavi ju u vodi i ne diraj ju. Nakon nekoliko sekundi bez vode one odmah ugibaju", napisala je jedna obožavateljica, dok su ostali krenuli s još žešćim kritikama i uvredama. Video je prikupio više od milijun pregleda, te oko dvije tisuće komentara

Nakon nekoliko dana glumica je ponovno objavila fotografiju uz koju je napisala: Hejteri će hejtati. Jučer sam pročitala sve komentare vezane uz video koji sam objavila. Ružni su, zlobni i okrutni. Povrijedili su me. Znadete što žene rade kad ih povrijedite? Saberu se! Odu na frizuru. Stave ruž na usne i zapjevaju. Ako nemate što lijepo za reći, nemojte ni govoriti. Hvala svima zbog kojih se osjećam lijepa. Lijepa iznutra. Ali malo ljubavi pružite ljudima oko sebe, neće nikome naškoditi."

Prelijepu glumicu Drew Barrymore gledajte u obiteljskom filmu E.T." ovu subotu na RTL-u s početkom u 22:10!