Novosti

Drew Scott i Linda Phan pokazali prve fotografije novog doma!

Svi već dobro znamo da braća Scott svaki prostor pretvore u idealno mjesto za život, no kako izgleda kad dizajner interijera uređuje vlastiti dom?

Press
01.12.2017 13:27

Upravo je svoj dom posljednjih mjeseci marljivo uređivao popularni lovac na nekretnine, a u tome mu je pomagala zaručnica Linda , ali i brat Jonathan te njegova dugogodišnja djevojka Jacinta .

Čitav projekt uređenjazamišljen je u obliku nove emisije braće Scott pod nazivom ''Property Brothers at Home: Drew's Honeymoon House'' .

'Jedna od najljepših stvari kod ovog projekta je što Linda i ja kroz sve ovo nismo morali prolaziti sami. Jonathan i Jacinta bili su uz nas i pomagali nam. Upravo činjenica da je cijela obitelj sudjelovala na uređenju našeg novog doma čini ovaj prostor još posebnijim'', naglasio je Drew.

Prve fotografije novouređenog doma Drew je s obožavateljima podijelio na Instagramu, a Linda se pohvalila prvom večerom u novoj kuhinji.

Na fotografijama je vidljiv spoj rustikalnog i modernog stila. Drew i Linda odlučili su zadržati izvorne podove, ulazna vrata, kamin i stepenice, a prostorije su obogatili modernim detaljima i živim bojama.

Braću Scott pratite i dalje u zabavnoj emisiji Kupuj i prodaj" radnim danom u 13:05 na RTL-u!