Novosti

Drew Scott: Nisam znao da ples može biti toliko naporan!'

Popularni lovac na nekretnine i njegova partnerica Emma Slater stigli su do finala showa Ples sa zvijezdama'.

Press
22.11.2017 18:24

Drew i Emma ovog su ponedjeljka nastupili u finalnom tjednu popularnog plesnog showa i, iako ne nastavljaju natjecanje, oboje ovo iskustvo smatraju neprocjenjivim.

'Ne mogu ni opisati kako se osjećam. Kad smo počinjali raditi na ovom projektu, nitko od nas nije mogao ni zamisliti da ćemo se ovako zbližiti. Cijela ekipa – osoblje, plesači, koreografi, ostale zvijezde – svi smo poput jedne velike obitelji'', izjavio je Scott i dodao, 'oduvijek sam bio sportski tip, no nisam znao da plesni treninzi mogu biti ovako naporni!''

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

I Emma Slater za svog plesnog partnera ima samo riječi hvale: ''Kliknuli smo vrlo brzo zato što smo oboje vrlo pozitivni i pomalo čudni. Na svakoj probi sjajno smo se zabavljali, nisam mogla zamisliti boljeg plesnog partnera''. Kao podsjetnik na vrijeme provedeno u showu, Emma je Drewu posvetila dirljivu objavu na Instagramu.

Iako je show gotov, oboje sunaglasili kako će se i dalje nastaviti družiti, a simpatična plesačica pomoći će Drewu u pripremi prvog plesa koji će zajedno sa zaručnicom Lindomotplesati na vjenčanju u lipnju sljedeće godine .

Popularne blizance Scott pratite u zabavnoj reality emisiji Kupuj i prodaj" radnim danomu 13 satina RTL-u!