Novosti

Drew Scott: 'Plešući sam smršavio oko 15 kilograma'

Slavni brat blizanac nije uspio pobijediti u zabavnom showu Ples sa zvijezdama", ali je skinuo nevjerojatnih 15 kilograma i oduševio svoju zaručnicu.

Press
28.11.2017 15:11

Drew Scott i njegova plesna partnerica Emma Slater nisu se uspjeli plasirati u finale plesnog showa. Ipak, popularnog blizanca to nije nimalo obeshrabrilo već je za jedan američki časopis priznao što je sve naučio i kako mu je bilo sudjelovati u ovom showu.

Kad malo bolje razmislim, osjećam se odlično. Neću prestati plesati, već baš suprotno, postat ću najdosadnija osoba ikad što se tiče plesa. Plesat ću bilo kada, bilo gdje", rekao je Drew.

Kratko se osvrnuo i na to što je zbog showa skinuo čak 15 kilograma. Da bi stekao kondiciju, morao je raditi puno kardio treninga, a također i voditi brigu o prehrani. "Izgubio sam veliku količinu mišićne mase. Morao sam se pridržavati striktnog plana prehrane, koji su za mene napravili nutricionisti. Jedva čekam da izađemo. Stvarno ću se dobro najesti. Želim pojesti dobar burger, hot dog i sushi", izjavio je Scott.

Njegov izgleda komentirala je i zaručnica Linda Phan: Oh, zdravo pločice na trbuhu!"

Dodao je kako mu je ovaj show donio mnogo više od same nagrade. Stekao je mnogo prijatelja, a ono najvažnije jest to da je sad puno zdraviji i ima više energije.

Legendarnu braću Scott, Drewa i Jonathana pratite u zabavnoj emisiji Kupuj i prodaj" radnim danom u 13:05 na RTL-u!