Novosti

Društvene mreže eksplodirale – vraća se 'Krv nije voda'!

Nakon što je RTL.hr jučer objavio da je počelo snimanje novih epizoda 'Krv nije voda', Hrvatska je barem na kratko zaboravila na koronavirus...

RTL TV
12.03.2020 16:55

Naime, nakon teksta o povratku popularne serije na male ekrane, tisuće fanova jednog od kultnih zabavnih proizvoda RTL-a, s oduševljenjem su komentirale vijest, dijelile je po društvenim mrežama te poticale prijatelje da se prijave za casting kako bi postali glumci.

I ne samo to! Fanovi 'Krv nije voda' izrazili su želju da u novim epizodama glumi i jedna od glavnih protagonistica dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', Bahra Zahirović , žele vidjeti i ekipu 'Večere za pet na selu', ali i pisati scenarije za popularnu uspješnicu RTL-a! Ni telefonski pozivi na adresi RTL-a nisu jenjavali, a obožavatelji su imali upite kada će početi audicije.

Obožavatelji su se prisjetili starih epizoda i najzabavnijih isječaka, a nije nedostajalo ni komentara poput: ''Nakon svih ovih groznih vijesti, napokon jedna izvrsna!'', ''Ova vijest je kao sunce na kraju tunela'' i još mnogih prepunih oduševljenja. Donosimo vam samo neke od tisuća komentara koji su od jučer do danas preplavili društvene mreže i novinske portale.

(Sve vaše ideje i prijedloge vezane uz emisiju šaljite na email adresu krvnijevoda@rtl.hr .)

Image 4139831 (auto)
Image 4139835 (auto)