Novosti

Dubravka iz Big Brothera i Anezi bile su veoma bliske: 'Čule smo se prije 10 dana, rekla mi je da se...

Vijest o Dubravkinoj smrti objavila je pjevačica Anezi, koja je s njom bila vrlo bliska

RTL TV
05.03.2020 15:14

Vijest o iznenadnoj smrti Dubravke Ujević Veron, natjecateljice posljednje sezone reality showa Big Brother, ožalostila je gledatelje, a najviše njene najbliže. Tužnu vijest objavila je pjevačicaAlena Nazirević Anezi, koja je Dubravku upoznala upravo u Big Brother kući, na svom Instagramu. Za RTL TV je ispričala kako je bila vrlo bliska s Dudom, kako su je zvali stanari BB kuće, i nakon izlaska iz showa, te što se dogodilo.

"Dubravka i ja smo ostale jako bliske nakon završetka Big Brothera. Bile smo susjede ovdje u Zagrebu, živjele smo 500 metara jedna od druge. Bile smo prijateljice, čule smo se bar dvaput mjesečno i barem jednom mjesečno sjele na kavu. Uvijek mi je pomagala, kad god sam što trebala, sređivala mi je garderobu", priča potresena Anezi.

Dubravka Ujević Veron

"Bila je legenda, opičena u glavu, žena koja nosi hlače. U Big Brotheru je djelovala malo oštro, ali kad zagrebeš ispod površine, bila je jako meka", kaže pjevačica.

Otkrila je kako je Dubravka u posljednje vrijeme imala brojne zdravstvene probleme, no da nije ni slutila da će se ovo dogoditi.

"Čule smo se prije desetak dana. Tada mi je rekla da se ne osjeća dobro. Ali zadnjih godinu dana nije bila dobro, hodala je po pretragama. Često mi se žalila da joj je oslabio organizam, da joj je pao imunitet. Prije nekoliko dana sam srela njezinog supruga koji mi je rekao da je Dubravka u bolnici, ali da ne prima posjete zbog koronavirusa.Izgleda da joj je organizam toliko oslabio da je kolabirao", ispričala je Anezi.

Od Dubravke se putem društvenih mreža oprostio i Matija Štainer koji je bio u 'Big Brotheru'.

"Žao mi je radi ove tragične vijesti i žalostan sam. Ljudi su različiti, Big Brother je imao i pozitivnih i negativnih strana, a ipak mi je drago da sam upoznao Dubravku. Tužna vijest. Moja sućut obitelji", napisao je Matija.