Novosti

IN MEMORIAM - Dubravka Ujević Veron: Svakodnevno je zabavljala milijune gledatelja, a sve je osvojila...

Dubravka je bila stanarka posljednjeg 'Big Brothera', a sada nas je prerano napustila u 49. godini života

RTL TV
05.03.2020 15:46

Dubravka Ujević Veron javnosti je postala poznata 2018. nakon sudjelovanja u RTL-ovu showu " Big Brother ". Preminula je iznenada u 49. godini života , a tužnu je vijest na Instagramu prenijela pjevačica Anezi , Dubravnika sustanarka iz BB kuće.

Vinkovčankusa Zagrebačkom adresom vrlo subrzo nakon ulaska u realitygledateljipočeli karakteriziratikao simpatičnu Slavonku koja je svakodnevno zabavljala milijune pred malim ekranima.

Bila je u braku s 12 godina mlađim suprugom, dok je suprug iz prvog braka od nje bio stariji 14 godina. "Jako ga volim, super mi je jer mi je mlađe slađe", rekla je Dubravka svojevremeno. Upravo je zbog njegakod gledatelja dobila još veće simpatije nakon što je odbila zadatak u kojem je trebala poljubiti drugoga.


Poznata po odanosti suprugu

Dubravka Ujević Veron

Naime, u BB kući je morala glumiti da je u braku sa sustanaromMarijanom s kojim je imala dvojicu lažnih sinova, Nikolui Matiju. U jednom je trenutku odbila poljubac s lažnim suprugom zbog onog pravog koji je čeka vani što je cijelu"obitelj" tada koštalo imuniteta.

"Imam punu podršku supruga za ulazak u BB kuću, ali sve pod jednim uvjetim - da nema seksa, ni ljubljenja u kući", rekla je Dubravka u videu kojim se predstavila kao nova sudionica showa.


Simpatična Vinkovčanka

Dubravka Ujević Veron

Simpatična Vinkovčanka, ujedno i diplomirana inženjerka prometa , nije imala djece, a nikada se nije podvrgnula umjetnim oplodnjama jer je smatrala da se to samo od sebe treba dogoditi. "Nije se dogodilo, priviknula sam se na to i živim s tim", rekla je jednom, ali priznala da bi radije imala sina jer je smatrala da muškarci prolaze bolje u životu.

Prije samog je Big Brothera izjavila kako misli da publici neće biti dosadna i itekako je bila u pravu. Osvojila je gledatelje na prvu, a sada nas je prerano napustila.