Novosti

Duško iz Big Brothera zamijenio suprugu atraktivnom brinetom

U večerašnjoj i sutrašnjoj epizodi 'Mijenjam ženu' uloge će zamijeniti simpatični Duško Bogdanović, bivši kandidat Big Brothera i njegova supruga Radojka Bogdanović iz Galibabinaca u Srbiji, sa pjevačicom Morenom Marijanović te njezinim nevjenčanim suprugom Manuellom Currijem i z Malog Lošinja.

Press
23.11.2016 17:15

Dule i Radojka u braku su već 27 godina. Oni su najmlađi par u svom selu i ujedno posljednji par koji se vjenčao u Galibabincu! Skromni supružnici se bave poljoprivredom, imaju krave, svinje i kokoši, a trenutno se spremaju za zimu / zimnica, drva za ogrjev, peku rakiju...

Bogdanovići žive jako skromno, nemaju čak ni kupaonu, pa je Morena, koja je naviknula na luksuz i komfor, doživjela ozbiljan šok, ali je čitavoj situaciji pristupila hrabro, iako je žalila Radojku, jer kao žena u životu nema nimalo udobnosti. Tako je radila sve seoske poslove, išla je s Duškom na tržnicu gdje je prodavala sir, a poslije je u jednom hotelu i zapjevala. Međutim, Dule joj je u trenu uzeo mikrofon i ukrao show! Budući da nema kupaonu, Duško je Moreni morao prati kosu tako što je grijao vodu u loncu i potom joj kosu prao u lončiću, u poljskom wc-u, a Morena je odlučila renovirati Duškov poljski wc, te mu ugraditi zlatnu školjku!

Mijenjam ženu

Radojka, Duškova supruga, pak, je s druge strane uživala sa Moreninim nevjenčanim suprugom, Manuelom. Morena i Manuel su zajedno 10 godina, a zadnje dvije godine žive zajedno i imaju kćerku koja živi s njima. Morena je pjevačica, a sa suprugom ima i taxi službu - iznajmljuju skupocjene automobile, najviše bogatim ruskim turistima.Radojka je imala zadatak uživati na Malom Lošinju i u tome joj je Manuel pomogao.Prošla je sve tretmane ljepote, welness i spa centre, manikure, pedikure, frizure, tako da ju je Duško jedva prepoznao kada ju je ponovno ugledao.

Kad je Radojka dobila zadatak zamijeniti Morenu i nastupiti kao pjevačica, budući da ne zna pjevati, odlučila je školski izrecitirati pjesmu, što se publici, iako neobično, jako svidjelo! Uživala je u raskošnim večerama, vožnji brodom i skupocjenim autima koje Manuel i Morena iznajmljuju. I uz sav luksuz, jedva je čekala vratiti se u svoj Galibabinac, Dušku i životu koji Morena žali, a Radojka voli baš takav kakav je. Što je sve prošla Duškova Radojka, a što Morena koja je naviknula na luksuzni život, ne propustite pogledati, večeras i sutra od 21.10 sati, na RTL-u.