Novosti

Dwayne Johnson snimat će reboot akcijske fantazije koja ga je uzdigala među holivudske zvijezde, 'Kralja...

Za sve ljubitelje akcijskog fantasyja stiže odlična vijest

RTL.hr
13.11.2020 14:30

Dwayne Johnson započeo je predprodukciju novog 'Kralja škorpiona' za filmsku kuću Universal, objavio je Collider . Johnson će film producirati u suradnji sa Seven Bucks Productions, u kojoj je njegova IFBB kolegica i bivša supruga, Dany Garcia i njezin brat Hiram Garcia. Scenarij će napisati Jonathan Herman koji je za scenarij filma 'Straight Outta Compton' bio nominiran za Oscara 2016. Za sada se još jedino zna da će radnja biti postavljena u moderno doba.

Uspješan MMA borac The Rock 2002. godine svojom je monumentalnom pojavom dokazao da je doista bio najbolji izbor za utjelovljenje legendarnoga "kralja većeg od života" u odličnoj akcijskoj fantaziji.

"Uloga Kralja škorpiona bila mi je prva ikad na velikom platnu i počašćen sam i uzbuđen što ću ponovno moći maštati i predati ovu cool mitologiju cijeloj novoj generaciji", rekao je Johnson u izjavi za medije i nastavio "Ne bih imao karijeru koju sada imam da nije bilo 'Kraljaškorpiona' i oduševljen sam što mi u Seven Bucks Productionsu sada možemo pomoći i stvoriti istu takvu mogućnost za druge nove vrijedne glumce. Vjerujem da će Jonathan Herman uložiti puno truda kako bi pružio fantastičan scenarij za našu publiku diljem svijeta."

I da nije bilo 'Kralja škorpiona' Johnson bi sigurno bio uspješan i bogat čovjek, novjerojatno ne toliko koliko je trenutno, jer je zahvaljujući njemu uspio nastaviti uspješnu karijeru i posto najplaćeniji glumac posljednjih godina. Samo prošle godine zaradio je fascinantnih 87,5 milijuna dolara, što je otprilike 565,8 milijuna kuna.

UspješnogDwaynea Johnsona gledajte u obiteljskoj komedji 'Plan igre' u subotu u 20 sati na RTL-u.