Novosti

Dynamo: 'Nadam se da ću ozdraviti kako bi se i dalje mogao baviti magijom'

Britanski iluzionist Steven Frayne boluje od teške bolesti, a u intervjuu za BBC Breakfast otkrio je kako se nosi s njom.

Press
21.04.2018 08:40

Popularni mađioničar poznat pod pseudonimom Dynamo boluje od rijetke bolesti. Tvrdi da se prošle godine otrovao hranom, te da mu se zbog toga pogoršalo zdravstveno stanje. Pored svega toga muči ga i artritis.Liječnici su mu prepisali terapiju, a zbog korištenja agresivnih lijekova udebljao se čak 20 kilograma.

Dynamo

"Zar nisam zgodan, pogledajte me. To mi je sve zbog lijekova koje koristim kako bi na nekinačin mogao se boriti s bolešću. Ustanovili su mi da imam i artritis , što meni pretpostavlja veliki problem. Prsti mi nisu više fleksibilni i teško izvodim svoje trikove", otkrio ja za BBC. Rekao je kako trenutačno često posjećuje liječnika te se nada da će ubrzo pronaći odgovarajuću vrstu terapije kako bi se što prije mogao vratiti svom poslu.

Kratko se osvrnuo i na video koji je nedavno podijelio na društvenim mrežama u kojemu je ispričao svoju životnu priču.

"Želio sam svima pokazati što mi se događa. Siguran sam da postoji puni ljudi koji imaju isti problem kao i ja. To nije nešto zbog čega bi se bilo tko morao sramiti", dodao je Dynamo.

Vrhunskog majstora iluzije gledajte danas na RTL-u u zabavnoj emisiji "Dynamo: Majstor nemogućega" s početkom u 21:10.