Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Oblikuj svoj svijet'

Eko Limach: Nova edukativno-zabavna emisija na Kockici pokazat će najmlađima kako svijet možemo učiniti boljim mjestom

Kako brinuti o okolišu, potaknuti empatiju prema životinjama, razviti zdrav odnos prema hrani i vlastitom tijelu, kako izgraditi (samo)poštovanje - sve to i puno više doznajte od 14. prosinca

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 10.12.2020. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Eko Limach platforma je brojnoj djeci i roditeljima poznata već nekoliko godina, tijekom kojih se na različitim lokacijama diljem Hrvatske održavao dječji eko-festival na otvorenom - Eko Limach Fest.
Ova je godina inicijatoricu Ines Marić, motivirala da projekt digitalizira i proširi u online svijet kako bi se važne poruke i ciljevi festivala i na taj način približili malima i velikima.

“Za djecu nikad dovoljno sadržaja, posebno onog koji ih potiče na ekološku osviještenost,  kreativnost, kritičko razmišljanje i učenje kroz igru”, izjavila je Ines, koja je i sama majka malog Maksimiliana. Posebno se ta “nestašica” osjetila u ovoj godini, kada su zbog pandemije koronavirusa djeca kod kuće provodila više vremena nego inače, a roditelji su svakodnevno morali smišljati kako što kvalitetnije provesti zajedničko vrijeme.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kreirati edukativan, ali i zabavan sadržaj za djecu nije lako, ali Eko Limach platforma zna kako. Stoga će djeci i roditeljima u suradnji s RTL Kockicom, na kojoj će se emisije u produkciji Eko Limach Televizije emitirati, ponuditi sadržaj uz koji će učiti različite stvari.

“Oblikuj svoj svijet” krilatica je Eko Limach platforme i, doista, iz epizode u epizodu, cilj je djeci pokazati kako i malim koracima, koje može učiniti svatko, možemo naš svijet učiniti boljim. Kako brinuti o okolišu, kako potaknuti empatiju prema životinjama, kako razviti zdrav odnos prema hrani i vlastitom tijelu, kako izgraditi samopoštovanje, ali i naučiti poštivati druge ljude, kako živjeti prave vrijednosti i ulagati u razvoj kvalitetnih odnosa, sve se to može učiti od malih nogu, neopterećeno i kroz igru. Jer ono što naučimo kao mali, nitko nam ne može oduzeti i to nas prati kroz cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

U svakoj epizodi Eko Limach TV-a roditelji će moći pronaći ideje kako vrijeme sa svojim mališanima provesti što kvalitetnije, ali i poslušati savjete stručnjaka vezane za psihofizički razvoj djeteta i život u skladu s prirodom.

Od informacija o tome kako se brinuti o zubićima svih uzrasta mališana do 3R living trenda. Od zajedničkog osmišljavanja zdravih recepata za pun, sretan trbuščić do informacija kako odlagati otpad i tako brinuti o okolišu. I sve to u društvu malog praščića ELF-a,  o kojem, otkako je postao kućni ljubimac, treba puno brinuti. Kako? I to će Eko Limachi i Limachice doznati od voditelja emisije, glumca Mire Čabraje.

Upravo se čita

Image
pretužno

Užasne i šokantne vijesti od obitelji obožavane Ede iz serije 'Miriše na ljubav'

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sve emisije bit će dostupne i na YouTube kanalu Eko Limach TV.

Sve informacije o aktivnostima Eko Limach platforme možete pratiti na i njihovoj web-stranici te Facebooku i Instagramu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Emisija 'Eko Limach' na rasporedu je već od 14. prosinca na Kockici - od ponedjeljka do četvrtka u 7.55 sati, dok reprizu možete pogledati u 14.15 sati.

RTL TV/ 10.12.2020. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nevrijeme u Čazmi

UNIŠTENA JOJ JE OBITELJSKA KUĆA! Maja Lena iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr progovorila o nesreći koja ju je zadesila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba