Novosti

EKSKLUZIVNO - Farmer Damir otkrio detalje sa svoje farme: 'Bilo je strasti i ljubavi, bilo je striptiza...'

Omiljena 'Ljubav je na selu' već 14. put traži srodne duše za farmere, a jedan od njih je i Međimurac Damir Toplek

RTL.hr
05.05.2022 14:30

Nova, 14. sezona emisije ' Ljubav je na selu ' počinje u ponedjeljak, a jedan od farmera koji će potražiti sreću pred televizijskim kamerama je Damir Toplek . Ovaj 46-godišnji inženjer strojarstva dolazi iz Ivanovca kraj Čakovca te već 20-ak godina radi u struci. Živi s roditeljima kojima pomaže u brizi oko kuće i dvorišta, a za sebe kaže da je vječni dječak.

U ranijem intervjuu za RTL.hr otkrio nam je zašto se prijavio u emisiju.

Pročitajte još
BAHRA SE VRAĆA! U ponedjeljak stiže nova sezona 'Ljubav je na selu'!

"Ova situacija oko nasdefinitivno je doprinijela tome da se i ja prijavim, da se mi svi skupa dobro zabavimo, upoznamo nove prijatelje, možda netko od nas i nađe svoju drugu, kako kažu, BOLJU polovicu. Nema izlazaka, nema pive na šanku sa ekipom, rezerviranih stolova, nema tuluma, nema karaoka, nema svirki, nema koncerata, kao da je vrijeme stalo i čeka se NEŠTO VELIKO", rekao je Damir te dodao: "Fale svi oni osmjesi, zagrljaji, razgovori i sve ono što smo imali, a sada mi se čini da nismo to ni znali cjeniti. Kažu da se muškarac zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi SLUŠAJUĆI muškarca.Vremena su takva da ljudi sve manje gledaju jedni druge i razgovaraju.Tako da, zašto ne 'Ljubav je na selu'!"


Želi nasmijanu djevojku

IMG-20220504-WA0002.jpg

Damir nam je rekao i kakvu se ženu nada pronaći u emisiji.

"Bilo bi odlično da je cura puna dobre vibre, energije, da je sportski tip, da voli biti u stalnom pokretu, da je spontana na kvadrat, na treću, na četvrtu, odnosno, da voli otići u kino, otići na kuglanje, otići u šoping, otići u prirodu, otići na bazene, spontano provesti VIKEND U WELLNESSU u nekim toplicama ili se spontano spremiti u 5 MINUTA i otići na neki vikend na more. Kada sam spomenuto sportski tip, naravno ne presportski, malo ću se sada našaliti pa reći, ako ćemo igrati tenis, badmintonili slično i ako me bude pobjeđivala, naravno da ćemo morati zamijeniti sport, ali ako će me pobjeđivati u boksu, e onda ću morati nju zamijeniti. Šala mala.

Cura bi trebala biti jednostavna, draga i vječito NASMIJANA, s kojom ću se 99,9 % smijati, a onih 0,1 % možemo plakati na filmove. Recimo na film 'Hachiko'", ispričao je Damir.


Hoće li pronaći takvu u 'Ljubav je na selu'?

Damir Toplek, 'Ljuabv je na selu'

Damir je ekskluzivno za RTL.hr otkrio neke zanimljive detalje iz 14. sezone te najavio što će sve gledatelji moći vidjeti na njegovoj farmi.

"Bit će to jedna vesela farma gdje ćemo se dobro zabaviti, pjevat ćemo, plesati, družiti se. Potrudio sam se da se djevojke dobro osjećaju kod mene. Bit će totalni show i zezancija! Puno smo pjevali, bila je dobra klopa, bilo je i strasti i ljubavi. Bilo je puno bedastoća, plesa u štiklama, bilo je i striptiza, jahali smo konja, išli na karting... Ono što sam tražio, to sam i dobio. Sve cure su bile partijanerice, bila je baš dobra zabava, a gledatelji će sve detalje vidjeti jako brzo", najavio je Toplek.


A što planira ovo ljeto?

"Dosta izlazim, družim se s prijateljima. Planova uvijek ima puno, trenutno se spremamo na neka putovanja. Obavezno svake godine idemo na CMC festival u Vodice, u srpnju putujemo u Budvu, u kolovozu već planiramo Biograd pa onda i do Zrća. Treba ljeto iskoristiti maksimalno!" kaže ovaj veseli farmer.

A hoće li mu ovog ljeta društvo praviti i neka od kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu', ne zaboravite doznati od ponedjeljka od 21.20 na RTL-u!