Novosti

EKSKLUZIVNO - Mihaela iz 'Gospodina Savršenog': 'Točno je da sam u vezi, mogu reći da sam na ljubavnom...

Otkrila je i kako joj život izgleda nakon showa

RTL TV
26.11.2019 09:18

Mihaela Muhvić , jedna od kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni', za RTL TV ekskluzivno je potvrdila šuškanja - u ljubavnoj je vezi!

"Točno je. Veza je još uvijek svježa, ali zasad mogu reći da sam na ljubavnom planu zaista zadovoljna", rekla je za RTL TV.

Osim toga, otkrila nam je i kako provodi vrijeme otkako više nije u vili Gospodina Savršenog. "U posljednje vrijeme dosta putujem. Sa mnom na izlete uvijek idu meni jako bliski ljudi. Ponekad dečko, ponekad prijateljice, a ponekad majka", otkriva te dodaje: "Otkako je show završio, moji se dani čine znatno kraći nego što uistinu jesu. Radim i dalje isti posao, samo što sada uz njega imam i dodatne izvore zarade. Uz sve to, kombiniram i druženje s ljudima do kojih mi je stalo tako da su moji dani u cijelosti ispunjeni."

A kakvi su joj planovi? "Uvijek su prisutni i radim na njima. Ne ide sve onoliko brzo koliko bih željela, ali svakim sam korakom sve bliže cilju", otkrila je Mihaela, koja se redovito čuje s Marijom, Emily, Julie, Alenkom i Barbarom, koje je upoznala u showu.