Novosti

EKSKLUZIVNO - Prekinuli su Dolores i Anton iz 'Superpara', on ima novu curu: 'Nismo više u vezi, ali i...

Anton i Dolores za RTL.hr otkrili su kako više nisu u vezi, no ostali su u dobrim odnosima.

RTL.hr
18.08.2021 13:00

Treća sezona zabavno-natjecateljskog ' Superpara ' uskoro počinje na RTL -u, a dok čekate upoznati nove parove, prisjetite se jednih od najupečatljivijih natjecatelja - Dolores Antić i Antona Rudana . Njih su dvoje, poznati i kao "šumski ljudi", zbog svog načina života i neuobičajenih svjetonazora bili pravo osvježenje u kući.

Pročitajte još
Dolores i Anton stižu u 'Superpar': 'Preko Krišne smo se upoznali, tantra nas održava, a novac nam je sladak'

Dolores, instruktorica joge i velika ljubiteljica plesa, koja je neko vrijeme živjela u Indiji u samostanu gdje je bila članica Hare Krišne, ostala je upamćena po svojoj dobroti i toplom pristupu ostalim natjecateljima, dok je Anton često ulazio u konflikte, pogotovo s Gordonom, s kojim se nije slagao jer je on vegan, a Gordon lovac.

Anton i Dolores svoju su vezu opisali vrlo zanimljivo: "Preko Krišne smo se upoznali, tantra nas održava, novac nam je sladak, hrana nam je uživanje svaki dan, a meditacija kada nismo zajedno", kako je rekao Anton.


Prekinuli su

No njihovoj vezi došao je kraj, otkrili su bivši partneri.

"Nismo više u vezi, ali i dalje smo dobri prijatelji", rekao je Anton ekskluzivno za RTL.hr .

"Razišli smo se za Novu godinu, svatko radi svoje, ona se bavi tantrom i festivalima, a ja snimam svoje emisije i živim sobitelji i djecom. Nismo vise kompatibilni kao ljubavnici,ali smo ostali u dobrom odnosu. Ponekad se družimo kao prijatelji na festivalima i kad se sretnemo, ali nismo u ljubavnom odnosu. Ja imam novu partnericu skojom sam šest mjeseci u vezi. Djeca se ponekad druže sDolores i dobro se slažu", rekao je Anton za RTL.hr.

Pročitajte još
Dolores i Anton nakon finala 'Superpara': 'Mislili smo da ćemo pobijediti, ali nismo slušali Enisa'

"Anton i ja smo u velikom poslu, svatko na svojim projektima! Vidjeli smo se prije tri tjedna, prije nego što su meni krenule obaveze oko festivala koji organiziram. Bili smo na super cool Boat partyju i proveli se ludo i nezaboravno", dodaje Dolores, koja se pohvalila velikim projektom koji radi.

Dolores Antić, Superpar. Anton Rudan

"Pokrenula sam prvi balkanski tantra festival u Crnoj Gori pod imenom ADA Divine Awakening - jer se održava na otoku Ada Bojana.Dovodim tantra učitelje iz cijelog svijeta na to prekrasno druženje od šest dana, a sam festival nam otvara posebnim koncertom za sudionike - divni Božo Vrećo! S obzirom na to da ovaj put surađujem organizacijski s EXIT Festivalom, možete zamisliti koliko je ovo veliki korak za mene i koliko posla imam. Jako sam uzbuđena i taj festival je sve na što sad mogu misliti", uzbuđena je Dolores.


Pobjeda u 'Superparu'izmaknula im je pred nosom

Dolores i Anton u 'Superparu' su dogurali do finala, gdje su trebali složiti ogromnu tortu i popeti se na nju, no u tome su ipak bili uspješniji Ratka i Gordon Turk , bajkeri iz Slatine, te odnijeli pobjedu.

"Iskreno, mislili smo da ćemo pobijediti! Vidjeli smo se kao pobjednici i izazov je bio za nas super, ali smo izgubili fokus na ono što Enis govori. Prejaka želja i veliko uzbuđenje su odigrali svoje", rekli su "šumski" nakon finala. Otkrili su i što je pošlo po krivu.

"Pa, mislimo da smo mi pošli po krivu. Nismo vjerovali jedno u drugo. Imali smo različite verzije i scenarije toga kako treba postupiti i mislim da je to bio krajnji rezultat - nesuglasnost. Planirali smo neki teški finalni izazov i zapravo jednostavnost samog izazova nas je zbunila. Činjenica je da je ovo bio savršen izazov za nas - ali mi smo očekivali nešto puno teže - i to nas je poljuljalo", rekli su, zaključivši kako su "trebali slušati Enisa, a ne razmišljati".


Sudjelovali su u još jednom RTL-ovu showu

Pročitajte još
Jeste li ih prepoznali? 'Šumske ljude' Dolores i Antona iz 'Superpara' već ste vidjeli u jednom RTL-ovu showu

Dolores i Anton pojavili su se i u četvrtoj sezoni showa' Život na vagi ', gdje su proveli dan s natjecateljima -Anton kao instruktor plavog tima, a Dolores crvenog, te ih podučavali jogi i preživljavanju u prirodi.

Kandidati su, među ostalim, glumili Maore, jeli bilje, hodali bosi po travi, vježbali jogu u šumi, a Maca i Gurka dobili su i šumski wellness: šibanje koprivama i stajanje u ledenoj vodi.

''Ja ću vas šibati malo po leđima i otvorit će vam se energija. Ona ima svoje iglice, koje će se zabosti u vaše tijelo i proteći će vam krv'', objasnio je Anton, no Maca i Gurka nisu bili oduševljeni.

Pogledajte video!