Novosti

EKSKLUZIVNO - Zvijezda 'Ljubav je na selu' kandidirat će se za predsjednika RH: 'Malo sam vidovit i...

Nezaboravni Ljubo opasno kreće na Pantovčak! Uvjeren je da će mu popularnost iz emisije donijeti potreban broj potpisa za kandidaturu

RTL TV
20.11.2019 10:45

Jedno od najupamćenijih lica jubilarne desete sezone emisije 'Ljubav je na selu', legendarni Ljubo Bebić , još je prije nekoliko mjeseci najavio da će se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske, a sada je za RTL TV to i potvrdio.

"Kandidirat ću se. Upravo rješavam papire, otvorio sam poseban račun. Već sam trebao podnijeti kandidaturu, ali imam jedan problem - ne mogu naći lozinku od maila..." priča Ljubo, koji se u emisiji svojim kandidatkinjama predstavio riječima "ja sam ljubav, a ne Ljubo".


Talentiran je i sposoban

Ljubo (67) je komičar po talentu

Kao motiv za kandidaturu naveo je - svoj talent. Naime, Ljubo od prvog pojavljivanja na televiziji tvrdi da je nevjerojatan komičar.

"Pametan sam,talentiran, sposoban... Popularan sam tako da to nije normalno. Promet staje gdje ja prolazim. Ne mogu koraka napraviti, a da mi netko ne priđe", kaže Ljubo, dodavši kako vjeruje da će skupiti 10 tisuća potpisa kako bi njegova borba za Pantovčak postala pravovaljana.

"Ja sam čovjek koji je malo vidovit i dublji signali mi kažu da se trebam kandidirati. Nisam mislio to učiniti, ali prijatelji su mi rekli da imam planetarnu popularnost i da moram. Moji instinkti kažu da ću skupiti potpise", ispričao je Neretljanin, kojeg, najavio je, uskoro možete vidjeti na glavnom zagrebačkom trgu kako prikuplja potpise potrebne za kandidaturu.


Burno i na ljubavnom planu

Ljubo (67) je najkomičniji farmer

A unatoč tome što je trenutno sav u politici, Ljubo ima vremena i za ljubavni život koji je, prema njegovim riječima, veoma buran.

"Imam više žena pa ne bih o tome da se ne posvađaju međusobno", pohvalio se kratko Metkovljanin.