Novosti

Emotivni doček Filipa Hrgovića nakon pobjede u Meksiku: 'Moji anđeli, moja motivacija i inspiracija!'

Nakon tjedana izbivanja Filip Hrgović napokon je u zagrljaju svojih voljenih

RTL.TV
27.08.2019 13:59

Hrvatski boksač Filip Hrgović vratio se iz Meksika s devetom pobjedom, koju ste pratili na RTL-u , a još uvijek možete pogledati na RTLplayu . Nazagrebačkom aerodromu prva mu je u zagrljaj dotrčala malena nećakinja, a zatim i prelijepa supruga Marinela . Našeg vrhunskog boksača ponosno su dočekali još i majka, otac, sestre, nećaci te ostala mnogobrojna rodbina.

Hrgović je na svome Intagram profilu objavio galeriju fotografija s dočeka i uz nju napisao: Moji anđeli, moja motivacija i inspiracija! Nakon dugo vremena napokon sam doma. Presretan što sam napokon sa svojom obitelji."

Dok Filipova majka nema snage gledati niti jednu njegovu borbu, lijepa supruga najveća mu je podrška te ga često bodri i na mečevima.

Hrgović je Marku Vargeku za Vijesti.HR otkrio kako će se prvo malo odmoriti, a zatim krenuti u pripreme za meč 7. prosinca. Cijeli prilog možete pogledati klikom na link "Zbog borbe za svjetski naslov možda ću propustiti Olimpijske igre", otkrio je Filip Hrgović za RTL po dolasku u Zagreb .