Novosti

Emotivni rastanak u finalu sezone 'Love Islanda': Koji par je osvojio 50.000 funta?

Posljednja dva mjeseca gledatelji su bili opčinjeni zanosnim natjecateljima megapopularnog britanskog reality showa 'Love Island'

RTL.hr
07.05.2020 10:00

S njima su se smijali i plakali te s nestrpljenjem iščekivali nove ljubavne zaplete. Četvrta sezona došla je svome kraju, a što su vam finalisti pripremili u posljednjoj epizodi, možete pogledati odmah na RTLplayu .

Posljednje epizode 'Love Islanda' prožete su emocijama; kada su se u predzadnjoj epizodi na vratima vile pojavili članovi obitelji, otočani nisu skrivali osjećaje Gotovo dva mjeseca nisu bili u kontaktu sa svojim najmilijima, a sa strepnjom su iščekivali što će članovi njihove obitelji reći o novoj ljubavi koju su pronašli nastupom u showu. I dok su mnogi bili zadovoljni odabirima svoje djece i puni riječi podrške, Alexandrina mama je oštro reagirala na Alexa: Pokušala sam se zaustaviti da razmišljam kako ga želim ubiti. Misli da te može ostaviti i ponovno uzeti kad god poželi."

Iako je upoznavanje obitelji prošlo uz suze radosnice, a neki su čak maštali o budućim obiteljskim okupljanjima i proslavi zajedničkih Božića, jedan par morao je napustiti show. Publika je odlučila da Alexa i Alexandru ne želi u finalnoj emisiji.

Posljednji dan u vili za četiri je para bio izrazito emotivan. Svjesni su da je njihovoj avanturi došao kraj i pitaju se što će u budućnosti raditi jedni bez drugih. Posljednju večer trebali su se spremiti za 'Ljetni bal', kada je svatko morao pripremiti govor za svog partnera. Izljevi ljubavi, osmijesi i suze frcali su na sve strane.

Emocionalne izjave za kraj nisu bile usmjerene samo prema partnerima, već i prema drugim natjecateljima jer Love Island nije iznjedrio samo ljubavne priče, već i prijateljstva za cijeli život.

Posljednja dva mjeseca otočani su flertali, izlazili, svađali se, zaljubljivali i, naravno, dobro se zabavljali. No u posljednjoj ćemo epizodi vidjeti koji par je bio najiskreniji i tko je osvojio publiku. Kada se proglasi pobjednički par, oba partnera biraju jednu od dviju koverti.Tako će jedno izvući kovertu s 0 funta, a drugo s 50 000 funta. Osoba koja dobije novac ima ga pravo zadržati za sebe ili polovicu iznosa dati partneru. Sada je trenutak da saznate koji par je pobijedio i hoće li s partnerom podijeliti nagradu. Spektakularno finale sezone pogledajte odmah na RTLplayu.

Na RTLplayu dostupne su kompletne treća i četvrta sezona ovog popularnog showa.