Novosti

Enis 'Viking' Bešlagić: 'I tetka je sve shvatila! Stvarno je lako!'

Što povezuje tenisača, vikinga i objašnjavanje ženinoj tetki gdje se mogu pogledati najbolje serije i razni bezvremenski klasici?

RTL.hr
03.03.2021 15:30

Fantastična interpretacija Enisa Bešlagića , koji je u svom prepoznatljivom stilu pokazao što sve trebate znati kako biste nesmetano uživali u svom omiljenom sadržaju na najvećoj online platformi RTLplayu i PLAY Premiumu .

Da je zaista lako Enis je objasnio i pratiteljima na svom Instagramu. "I tetka je sve shvatila! Stvarno je lako!Skinite rtlplay i odaberite PLAY Premium", poručio je uz fotku na kojoj glumi Vikinga.


Kako je to izgledalo na samom setu, za čitatelje RTL.hr-a ovog tjedna otkrio je popularni bosanskohercegovački glumac.

Uvijek kažem da je na snimanju onako kako si sam napraviš. Ja volim da je veselo i zabavno pa si pokušavam napraviti takvu atmosferu. I zaista je bilo tako! Uvijek je rezultat dobar kad radiš prvenstveno s dobrim ljudima i profesionalcima - onda se to i vidi i osjeti na ekranu", kaže Bešlagić i otkriva kako najbolje zainteresirati gledatelje, posebno kad je riječ o kraćim videoformama.

Pročitajte još
Enis Bešlagić - od vikinga do tenisača u nekoliko sekundi...

Nije lako u nekoliko sekundi nešto pokazati, ali kada se pogleda sve, najbitnije je da nam izmami osmijeh na lice i da je gledatelj dobio ono što je i tražio", zaključio je Enis.

A uz uživanje u kraćim videoformama, PLAY Premium nudi digitalnu videoteku s više od 5000 sati vrhunskog sadržaja i sve je dostupno u samo nekoliko klikova! Bilo da je riječ o TV showovima, serijama, filmskim hitovima, sportskim minutama ili dječjem sadržaju - baš svatko od četiri do 84 može pronaći nešto za sebe.

Sve što trebate napraviti je skinuti aplikaciju RTLplay i pratiti upute za aktivaciju PLAY Premiuma te odabrati koji paket želite koristiti - osnovni ili prošireni. Jer PLAY Premium je nova razina slobode!

A Enis vam je sve objasnio. Samo kliknite OVDJE !