Play ponuda
Play ponuda
Bravo!

Ernest pokazao sportsko znanje i slavio u večerašnjem „Kolu sreće“

Ernest, Ivana i Matija kandidati su večerašnjeg „Kola sreće“ koji su u prvoj „Brzoj igri“ morali pogoditi jedan citat.

Image
rtl.hr/ 29.7.2020. u 21:00
Play ponuda

„Pobjednici traže načine, a gubitnici razloge“ bilo je rješenje koje je Ernestu donijelo prvih 250 kuna. Ernest dolazi iz Splita, ali već godinama živi u Zagrebu i bavi se marketingom. Ivana dolazi iz Sinja dok treći natjecatelj Matija dolazi iz Zagreba.

U drugoj „Brzoj igri“ trebalo je pogoditi jednu stvar, a tražilo se „Raspored utakmica za Ligu prvaka“, što je opet pogodio Ernest. Tema večerašnje emisije su utakmice.

U prvoj slagalici trebalo je pogoditi pojam iz kategorije „Na jelovniku“. Rješenje „Hot-dog s kečapom i senfom“ dao je Matija.

U drugoj slagalici zadana je kategorija bila „sport“. Matija je došao do rješenja „Skok-šut, razapeta mreža, obrana polja“ nakon dosta muke svih kandidata oko pogađanja suglasnika.

Treća kategorija bila je radnja, a rješenje je krilo pojam „Košnja trave na stadionu“, što je pogodio Ernest.

„Pijetao osramotio zaštitare na utakmici“ bilo je rješenje treće „Brze igre“ koje nitko od kandidata nije pogodio pa time nitko nije ni zaradio 750 kuna.

Četvrta slagalica krila je pojam „Navijačka himna“, koji je dao Matija, dok je u petoj slagalici tražena kategorija bila događaj. Rješenje je bilo „Putovanje autobusom na gostovanje“, što je ponudio Ernest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Događaj se tražio i u šestoj kategoriji, a rješenje „Antidoping kontrola“ dao je Ernest koji je bio pobjednik večeri, čime je ostvario priliku sudjelovati u bonus igri u kojoj je mogao osvojiti Vespu ili jednu od novčanih nagrada. Ernest, nažalost, nije pogodio da se tražio pojam „Blokiranje udarca“ tako da je ostao na osvojenih 2350 kuna.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Omiljena TV meteorologinja udala se u bajkovitoj vjenčanici!

Play ponuda

Više s weba