Novosti

Eva Longoria potpuno opsjednuta Edom Sheeranom

Glumica, modna dizajnerica i bivša "kućanica", otkrila je da je opsjednuta popularnim britanskim pjevačem i tekstopiscem Edom Sheeranom.

Press
04.04.2017 12:00

Lijepa glumica Eva Longoria smogla je hrabrosti i priznala za Radio Times kako je opsjednuta popularnim britanskim pjevačem Edom Sheeranom.

Eva Longoria

Lijepa brineta otkrila je slušateljima radija kako je njezin suprug snimio kratki video u kojem su njihove fotografije s bračnog putovanja, a u pozadini Sheeranova pjesma 'Thinking out loud', a sam poklon, oduševio je lijepu Evu.

"Da, opsjednuta sam njime. Mislim, tko ne bi bio? Poslušajte samo njegove pjesme"-otkrila je Eva slušateljima radija.

Eva Longoria

Podsjetimo, "sudbonosno da" par je izgovorio u svibnju u Meksiku, pred 200 gostiju, a Evi je vjenčanicu napravila najbolja prijateljica Victoria Beckham. Par je zajedno od studenog 2013. godine, a markantni biznismen pred svoju je dragu kleknuo prošle godine u prosincu, usred pustinje u Dubaiju. Čini se kako je par zaljubljen baš kao i prvog dana, što je svakako ugodno za vidjeti.

Lijepu glumicu Evu Longoriu, možete pratiti i dalje u seriji 'Kućanice', u popodnevnom terminu, subotom i nedjeljom na RTL2!