Novosti

Evo gdje su danas pobjednice showa 'Tri, dva, jedan - peci!'

Prijava u show 'Tri, dva, jedan – peci!' bila je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi", priznaje Marijana Zlomislić, prva pobjednica showa za koju je promjena zanimanja nakon proglašenja najbolje hrvatske slastičarke amaterke, bio je logičan slijed.

Press
17.10.2016 13:17

Show mi je svakako pomogao da se osobno osvijestim, da samoj sebi potvrdim što uistinu želim raditi i čime se želim baviti, a to je hrana! Kao slobodnjak surađujem s brojnim renomiranim kuharima i stručnjacima u pripremi hrane, kao i s velikim i malim tvrtkama koje se bave hranom i kuhanjem", otkriva Marijana koja uživa u plodovima svojeg rada, te ujedno svim zaljubljenicima u 'slatko' savjetuje da se prijave jer ih čeka nezaboravno iskustvo:

Osim što sam upoznala divne ljude s kojima sam još uvijek u kontaktu, kroz show sam upoznala i sebe. U tih nekoliko epizoda sam sebi dokazuješ koliko možeš i znaš. Kroz pripremanje kolača i torti, te u razgovoru s ostalim natjecateljima i žirijem shvatila sam čime se uistinu želim baviti."

Slično iskustvo doživjela je i Sanja Sajko , pobjednica druge sezone showa. U 'Tri, dva, jedan – peci!' prijavila se kao ekonomistica koja obožava peći kolače i torte. Kroz devet epizoda profilirala se kao entuzijastični slastičar pred kojim je svijetla budućnost. Ostavila je uredski posao i kompjuter i brojke zamijenila mikserom i slastičarskim priborom, te ponosno stoji iza brojnih slastica koje se nude u zagrebačkom restoranu 'Rougemarin'.

Budućim natjecateljima predlažem da u showu ne podilaze tuđim mišljenjima i da budu svoji.Jako je važno da vjerujete u svoje kreme, biskvite ili recepte, pogotovo ako su dostojni odlaska u finale. No, pripazite s kim se prijavljujete jer odabir može biti dvosjekli mač. Dobro razmislite s kim ćete se natjecati u paru jer, kada dođu stresni zadaci, treba znati na koga se možeš osloniti. Da se mogu prijaviti ove godine, izabrala bih kolegicu s kojom se itekako dobro razumijem!", priznaje Sanja.

Prijavite se za novu sezonu!