Show mi je svakako pomogao da se osobno osvijestim, da samoj sebi potvrdim što uistinu želim raditi i čime se želim baviti, a to je hrana! Kao slobodnjak surađujem s brojnim renomiranim kuharima i stručnjacima u pripremi hrane, kao i s velikim i malim tvrtkama koje se bave hranom i kuhanjem", otkriva Marijana koja uživa u plodovima svojeg rada, te ujedno svim zaljubljenicima u 'slatko' savjetuje da se prijave jer ih čeka nezaboravno iskustvo:
Osim što sam upoznala divne ljude s kojima sam još uvijek u kontaktu, kroz show sam upoznala i sebe. U tih nekoliko epizoda sam sebi dokazuješ koliko možeš i znaš. Kroz pripremanje kolača i torti, te u razgovoru s ostalim natjecateljima i žirijem shvatila sam čime se uistinu želim baviti."
Slično iskustvo doživjela je i Sanja Sajko , pobjednica druge sezone showa. U 'Tri, dva, jedan – peci!' prijavila se kao ekonomistica koja obožava peći kolače i torte. Kroz devet epizoda profilirala se kao entuzijastični slastičar pred kojim je svijetla budućnost. Ostavila je uredski posao i kompjuter i brojke zamijenila mikserom i slastičarskim priborom, te ponosno stoji iza brojnih slastica koje se nude u zagrebačkom restoranu 'Rougemarin'.
Budućim natjecateljima predlažem da u showu ne podilaze tuđim mišljenjima i da budu svoji.Jako je važno da vjerujete u svoje kreme, biskvite ili recepte, pogotovo ako su dostojni odlaska u finale. No, pripazite s kim se prijavljujete jer odabir može biti dvosjekli mač. Dobro razmislite s kim ćete se natjecati u paru jer, kada dođu stresni zadaci, treba znati na koga se možeš osloniti. Da se mogu prijaviti ove godine, izabrala bih kolegicu s kojom se itekako dobro razumijem!", priznaje Sanja.
Prijavite se za novu sezonu!