Novosti

Exkluziv se vraća!

Marija Pajić, dugogodišnja novinarka RTL-a, urednica je redizajniranog Exkluziva.

RTL
10.04.2018 16:15

Koje promjene donosi novi Exkluziv?

Ono što je najvažnije je to da se novi Exkluziv trudi zabaviti gledatelja, informirati ga i potaknuti ga da i on sudjeluje u stvaranju sadržaja. Ekskluzivne vijesti su i dalje nešto što je u današnje vrijeme možda teže isporučiti putem televizije, pritom mislim na sve veći utjecaj digitalnih medija, ali ništa nije nemoguće, zar ne? Pokretanje ove emisije za mene je i moj novi početak i tomu sam pristupila svom snagom i energijom, nadajući se pritom da će svi gledatelji u njemu pronaći nešto za sebe! Logično, ekskluzivne vijesti su srž ove emisije, ali to ne znači da tu neće biti i šaljivih i dinamičnih priča koje će neke ljude prikazati u jednom posve drugačijem svijetlu!

Tko sve stoji iza projekta?

Prije svega vodila sam se time da novi ljudi donose nove teme i nove inspiracije stoga sam uistinu ponosna na svoju malu, ali vrijednu magazinsku obitelj. Sve dišemo kao jedno i zaista želimo gledateljima ponuditi najbolji proizvod. Cure (da, ženska redakcija – Ana, Ana, Anamarija, Kristina, Julija i Tena ) su sve entuzijastične i najviše me veseli što upravo ta njihova energija nosi cijelu emisiju. Za nas ne postoji radno vrijeme jer mi živimo sa svojim temama. Mislim da je samo tako moguće uspjeti.

Kako si se odlučila prihvatiti uredničku palicu Exkluziva?

Mislim da je urednička palica bila logičan slijed događaja, s obzirom da sam na RTL televiziju došla u svojim dvadesetima. Ono što je meni osobno najemotivnije je to što se Exkluziv veže uz moje odrastanje, ali i uz moje novinarsko odrastanje. Stasala sam gledajući Anu Miščević, Antoniju Mandić, Editu Misirić Vrkljan i Marijanu Čikić – za koje danas mogu reći da su mi puno više od kolegica. Posebno sam emotivna što mi je pružena prilika da vratim kultni format na male ekrane! U konačnici nema tu neke filozofije, ako imaš volju i želiš raditi – dobit ćeš priliku! Ako ju prihvatiš, isto tako moraš biti svjestan da neće biti lako.

Exkluziv gledajte od ovog vikenda u popodnevnom terminu!