Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
večeras u 22:25

Fantastične Amy Schumer i Goldie Hawn u komediji 'Otete' večeras na RTL-u!

Ako petljaš s mojom majkom, petljaš i sa mnom.

Image
RTL.HR/ 25.9.2022. u 17:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ne može se reći da Emily Middleton (Amy Schumer) proživljava najbolje dane u životu nakon što je dobila otkaz i nakon što ju je ostavio dečko rock-glazbenik. No bez obzira na sve i baš zbog toga, Emily odluči krenuti na davno planirano putovanje u Ekvador. Doznavši za kćerin ljubavni status preko društvenih mreža, njezina majka Linda (Goldie Hawn) govori joj da se vrati kući i nastavi sa životom. Kasnije, iako u početku odbija, Linda prihvaća Emilyn poziv na zajednički odlazak na odmor.

Image
Foto:
Image

U Ekvadoru, one se prijave u luksuzni hotel, a u hotelskom baru Emily upozna zgodnog muškarca Jamesa (Tom Bateman) i upusti se u vezu. Nakon noći u kojoj su uživali u piću i plesu s Jamesom, Emily i njezina majka odlaze s njim na jednodnevni izlet. Tijekom vožnje kombi udari u Jamesov džip, a iz nepoznatog vozila izlaze maskirani otmičari koji uzimaju Emily i Lindu. James bježi, no Linda je sumnjičava prema Jamesu i pomisli da je on od početka upetljan u otmicu. I dok se Emily budi u zatvoru i paničari, Linda se pokušava smiriti čitajući muške časopise. Vođa bande Hector Morgad (Óscar Jaenada) kontaktira Emilynog brata Jeffreyja (Ike Barinholtz) i zahtijeva 100.000 dolara otkupnine.

U režiji Jonathana Levina, koji je oduševio sa sjajnim '50/50' s Josephom Gordon-Levittom i Sethom Rogenom, stiže akcijska komedija koja je udružila dvije sjajne glumice različitih generacija, komičarku bez dlake na jeziku Amy Schumer i legendarnu Goldie Hawn, kojoj je to bio prvi nastup na filmu nakon 2002. i 'The Banger Sisters'. I upravo zbog Schumer i Hawn, ovaj svojevrsni film ceste i buddy film o majci i kćeri na odmoru u Južnoj Americi, ispunit će velika očekivanja gledatelja i pružiti dovoljno smijeha i zabave, baš kao što je bilo za očekivati od ove dvije izvrsne komičarke.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
paprena cifra

Znate li koliko je David Caruso zarađivao po epizodi u kultnoj seriji CSI: Miami?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba