Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTLPLAY

Fascinantni dokumentarac 'Kanabis: opasna droga ili medicinsko čudo' razotkriva sve istine i mitove

Ovaj intrigantni dokumentarac BBC-ja ne smijete propustiti jer donosi priču o kanabisu i njegovim učincima na mozak i tijelo...

Image
RTL.HR/ 29.6.2021. u 18:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za korištenje u medicinske svrhe kanabis je postao legalan u Velikoj Britaniji 1. studenog 2018. godine, ali njegova upotreba i dalje stvara kontroverze.

Dr. Abdelmonein želi nam otkriti istinu o učincima jedne od najstarijih droga na svijetu: pomaže li ili šteti pacijentima? Pratio je učinke kanabisa na mladoj pacijentici koja je patila od epilepsije i rezultati koje je postigla bili su zapanjujući. Zatim je posjetio farmu kanabisa u Danskoj da bi naučio kako se proizvodi medicinski kanabis koji će biti omogućen cijeloj Europi. U Izraelu se susreo sa znanstvenicima koji proučavaju kanabis u medicinske svrhe jer se kod njih koristi već 20 godina.

Redateljica ovog dokumentarnog filma je Kate Pringle, koja je radila na serijama 'Trust me', 'I'm doctor', 'The Truth About Looking Good' i mnogim drugima. Scenaristi su Nicola Cook i Adriana Timco, koji su također radili na već spomenutim serijama s Kate Pringle.

Sve što ste ikada htjeli znati o upotrebi ove kontroverzne biljke, pogledajte na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba