Novosti

Felicity Jones i Eddie Redmayne ponovno zajedno na filmu!

Spoj talentiranih mladih glumaca prošloga je puta rezultirao s nekoliko nominacija za Oskare te brojnim pohvalama publike i kritike.

Press
05.12.2017 15:18

Eddie i Felicity 2014. godine glumili su u hvaljenom filmu ''Teorija svega'' , o životu i karijeri jednog od najpoznatijih znanstvenika današnice - Stephenu Hawkingu . Sada ih redatelj Tom Harper ponovno želi spojiti u novom filmu naziva ''The Aeronauts'' .

Teorija svega

34-godišnja Felicity Jones trebala bi dobiti ulogu pilotkinje Amelie Wren koja se 1862. odlučujena opasnu avanturu zajedno sa znanstvenikom Jamesom Glaisherom, kojeg bi trebao utjeloviti 35-godišnji Redmayne. Par kreće na putovanje balonom, a cilj im je popeti se na više neko bilo tko dosad kako bi otkrili tajne našeg planeta iz ptičje perspektive.

No kako dostižu najviše točke atmosfere, tako se njihovo putovanje pretvara u borbu za vlastiti život.

Osim redatelja Harpera, poznato je kako je za scenarista izabran Jack Thorne , autor nekoliko hit-predstava s West Enda.

Službeni datum početka snimanja, kao ni imena ostalih glumaca još nisu otkriveni, no Felicity i Eddie već su sada vrlo dobar razlog da s nestrpljenjem iščekujemo nove detalje o filmu.

Ferlicity Jones i Eddie Redmayne

Eddie Redmayne trenutno snima duoočekivani nastavak hita ''Fantastične zvijeri'' , dok Felicity Jones radi na biografskom filmu o sutkinji Ruth Bader Ginsburg, ''On the Basis Of Sex'' .

Simpatičnu glumicu gledajte u filmu ''Djevojka sa zimovanja'' u subotu u 22:20 na RTL-u.