Novosti

Fil Tilen voditelj je emisije 'Big Brother – Mala sestra' u kojoj će Hana i Gabi iz 'Života na vagi'...

Što se sve zbiva u Big Brother kući gledatelji će moći saznati svaki dan u dnevnim emisijama u 20 sati na RTL-u. No, što o zbivanjima u kući kažu rodbina i prijatelji stanara, poznate osobe iz javnog života, psiholozi i brojni drugi gosti obožavatelji Big Brothera saznat će u magazinskoj emisiji Big Brother – Mala sestra" koja počinje već ove nedjelje u 17 sati na RTL-u!

RTL
26.01.2018 20:40

Voditelj je popularni Fil Tilen , pravim imenom Slaven Berić, popularni tekstopisac, glazbenik, reper i radijski voditelj.

Iznimno me veseli što sam dobio svoju prvu televizijsku voditeljsku ulogu jer to vidim kao svoj osobni rast i razvitak. Dosta se razlikuje od radijskog posla jer sam na radiju ipak skriven iza mikrofona i mogu doslovno dignuti noge na stol ako me volja. Ovdje ipak treba paziti na više detalja" kaže Fil Tilen i ne skriva da je, baš kao i svi drugi, rado zavirio što se to krije u Big Brother kuću u ranijim sezonama.

Prvu sezonu sam redovito pratio, mislim baš kao i svi drugi. Nadam se da ću sad napokon saznati tko je Big Brother jer ipak surađujemo pa bi bilo sasvim logično da se upoznamo pa da saznam tko je taj koji stanarima zagorčava život" skroz smijeh će voditelj.

Njegova suvoditeljica bit će influencerica Paula Sikirić , a njezin zadatak bit će komentiranje društvenih mreža na temu Big Brothera. S obzirom da na svom Instragramu ima više od 36 tisuća sljedbenika idealna je za komentiranje uzavrelih Big Brotherovih kanala na društvenim mrežama.

Fil Tilen, Paula Sikiric

U emisiji Big Brother – Mala sestra" ponedjeljkom će pregled tjedna donositi dvije i te kako javnosti poznate dame – bivše natjecateljice Života na vagi", Hana Sokač i Gabrijela Crnjac koje mnogi pamte po njihovih vrckavim šalama kojima su nasmijavale gledatelje.

Hana i Gabi

Pregršt zanimljivih tema i osebujnih gostiju uz dozu smijeha i opuštenosti već u nedjelju u 17 sati donosi Mala sestra" doke će njezin stariji Brat neumorno pratiti što se zbiva u njegovoj kući u zagrebačkoj Dubravi!