Novosti

Filip, Amar, Petar ili Andrija – tko je najzgodniji glumac kojega gledate na RTL-u?

O ukusima se ne raspravlja, ali kada su u pitanju zgodni dečki, većina žena uvijek uspije pronaći zajednički jezik pa na listi najmarkantnijih i najšarmantnijih uglavnom svaka uspije pronaći svog favorita .

Press
10.10.2016 14:23

I u programu RTL-a pojavljuju se mahom zgodni glumci, a mi vas u anketi pitamo tko je vama najzgodniji.

Filip Juričić utjelovio je lik Nikole u seriji Prava žena". Već je godinama 35-godišnji Filip jedan od najpoželjnijih domaćih frajera. Šarmantan, zgodan, nepredvidljiv – ponekad negativac, ponekad pozitivac. U privatnom životu i brižan otac. Filip je sve ono što žene vole.

I Amar Bukvić je dio postave Prave žene". Samozatajni Amar, inače jako dobar prijatelj Filipa Juričića, ostavlja dojam muškarca koji ne traži žensku pažnju, ali je uvijek dobije. U braku je s PR stručnjakinjom Almom i imaju sina, a u svojim intervjuima uvijek naglašava da mu je obitelj na prvom mjestu.

Petar Ćiritović , kojega gledamo kao Slavena u Pravoj ženi", gledatelje je iznenadio aktualnom ulogom jer je od negativca postao pozitivac i izuzetno simpatičan poštenjak. I Petar je, baš kao i Filip i Amar, ponosni otac, a četverogodišnji Krsto centar je njegova svijeta.

U programu RTL-a imate priliku gledati i Andriju Miloševića , jednog od trenutno najuspješnijih i najpopularnijih glumaca u regiji. Serija Andrija i Anđelka" samo je potvrdila njegovu kvalitetu, ali mu je donijela i neviđenu slavu. A Andriju oduvijek prati glas zgodnog Crnogorca na čiji šarm žene rijetko ostaju imune.