Novosti

Filip Brkić: 'Nikada nisam probao nešto poput Najboljih Ninja ratnika, a i sigurno ne bih daleko dogurao!'

Svjetski hit-fomat, jedan od najpopularnijih reality formata, "Najbolji ninja ratnici" počeo se prikazivati na RTL-u, uz komentare Filipa Brkića, RTL-ovog voditelja i reportera sportskih vijesti RTL-a Danas'

Press
10.10.2016 16:30

U sportsko-zabavnom formatu stotine natjecatelja pokušavaju ispuniti zadatke, tj. svladati prepreke samo kako bi dospjeli do velikog finala koji se održava na Las Vegas Stripu i pokušali osvojiti veliku novčanu nagradu, ali i prestižnu titulu najboljeg ninja ratnika.

Ovo je prvi takav projekt RTL-ovog voditelja Filipa Brkića , koji je ostao, kako kaže, ugodno iznenađen.

- Radim prvi put i moram priznati da sam ugodno iznenađen. Nešto slično moglo se vidjeti već ranije, ali ANW je je ipak jedna razina više od svega viđenog. Malo tu vremena i prostora ima za neke ekshibicioniste, riječ je o vrhunskim sportašima, ljudima koji su se godinama pripremali za ove poligone. Ponekad ima smijeha, ali kao što sam rekao, ovo je ozbiljno natjecanje pa i nema nešto bizarnih trenutka tijekom emisije.– priznaje Brkić.

Filip Brkić je iza sebe pisao mnoštvo sportskih reportaža i komentatorskih izvještaja, poput Svjetskog rukometnog prvenstva za muškarce, engleske Premier lige, izvještavanja s EP-a u Portugalu te mnogo drugih. Reporter i voditelj sportskih vijesti RTL-a Danas i RTL Lige voli dinamiku u svom poslu iz kojeg svakodnevno uči nove stvari te priznaje kako se, komentirajući novi popularni reality format 'Najbolji ninja ratnici', prvi put sreo s nekim situacijama.

- Nikada nisam osobno nešto slično probao, a da jesam, mislim da ne bih daleko dogurao. Ovo iziskuje vrhunsku fizičku spremu, a ja sam ipak daleko od toga – priznaje voditelj.

Svjetski hit-format 'Najbolji ninja ratnici' možete pratiti od ponedjeljka do petka u 17 sati, samo na RTL-u!