Novosti

Film star gotovo 20 godina, a nikada ne izlazi iz mode!

Woody Allen majstor je simpatičnih komedija, a ovaj mjuzikl posebno je uspješan!

Press
28.11.2015 09:40

Film u kojem su svoje mjesto pred kamerama dobile najveće glumačke zvijezde poput Edwarda Nortona, Drew Barrymore, Julie Roberts i Natalie Portman , jednostavno ne može biti promašaj.

Temeljna radnja odigrava se oko mlade njujorčanke koja svome ocu namjesti predivnu ženu koja je u nestabilnom braku. Woody Allen , kao i u brojnim svojim filmovima također ima ulogu, ali ono što je zanimljivo je da, iako postoji jedna glavna radnja, on s lakoćom stvara više radnji i ljudskih života u jednoj cjelini.

No, da je pravi stari lisac, govori i činjenica da je glumcima rekao da se radi o mjuziklu, tek kada su potpisali ugovore, kako ne bi odustali od svojih uloga. Stoga, svi su bili primorani otpjevati svoje komade, osim Drew Barrymore, koja je Allena uspjela nagovoriti da joj nabavi glasovnu dvojnicu, jer ona jednostavno ne zna pjevati. Njezina zamjena bila je Olivia Hayman .

No, Goldie Hawn i Edward Norton imali su drugačije iskustvo –predobro su pjevali! Allen je tražio od njih da pjevaju lošije", jer je želio autentičnost svakodnevnog života, u kojem nismo svi obdareni anđeoskim glasom.

Kako su zvučali ti glazbeni komadi pogledajte večeras u 00:25 na RTL2, u sklopu Festivalca.