Novosti

FOTO: Dragi susjedi na setu, a dobri prijatelji iza kamera

Vrhunska glumačka postava nove RTL-ove domaće humoristične serije dobro se zabavlja na snimanju sitcoma 'Dragi susjedi', a na setu ih uveseljava i kućni ljubimac – pas Čupi!

Press
17.04.2018 12:15

Ornela Vištica, Nataša Dangubić, Katarina Marković, Petar Ćiritović, Zoran Cvijanović, Moamer Kasumović, Asim Ugljen i Ivan Magud dio su glumačke postave koja će gledatelje u subotu, 21. travnja uvesti u svoje naizgled obično susjedstvo.

Dragi susjedi sitcom foto

'Dragi susjedi' novi je RTL-ov sitcom, čija radnja prati život susjeda koji stanuju u istoj zgradi te se na originalan i duhovit način suočavaju s problemima života u maloj sredini. S obzirom na to, može se naslutiti kako na snimanju sitcoma smijeha nikada ne nedostaje, a da je to stvarno tako, potvrdili su i sami glumci, koji atmosferu na setu opisuju kao prijateljsku, vrlo opuštenu, zabavnu i ugodnu za rad.

Dragi susjedi sitcom foto

Atmosfera na setu je opuštena, glumačka postava je dobra i svi se odlično slažu na setu i izvan njega. Mi glumci se zabavljamo u situacijama u kojima glumimo, pomažemo jedni drugima, ohrabrujemo se, a ishodište svega uvijek je zabava!", otkrio nam je Zoran Cvijanović, koji u sitcomu glumi čangrizavog kućepazitelja, a s njim se slaže i kolegica Nataša Dangubić.

Dragi susjedi sitcom foto

Ekipa s kojom radim je fantastična, a moj televizijski suprug Moamer Kasumović je iznimno opušten i jako talentiran. I ima jako veliko iskustvo. Sklon je improvizaciji, čemu sam sklona i ja, pa je to zapravo odlično i uvijek se dobro nasmijemo", priznala je Nataša, koja zajedno sa svojim suprugom" u sitcomu ima kućnog ljubimca – vragolastog psa Čupija!

Dragi susjedi sitcom foto

Kada glumi", Čupi je glavna zvijezda u kadru, a iza kamera je najveća maza na setu i svi se brinu da ne bude gladan i žedan.

Dragi susjedi sitcom foto

S obzirom na sve, ne čudi kako se Ivan Magud odmah oduševio radom na ovom projektu.

Sve je opušteno, kolege su zadovoljne, nije naporno i uživamo u svakom trenutku na snimanju. Ima situacija u kojima pucamo od smijeha i još svakakvih različitih situacija koje želimo imati na poslu, a upravo zbog toga uživamo u onom što radimo", izjavo je Magud koji će se gledateljima predstaviti kao šašavi cimer simpatičnog glumca Asima Ugljena.

Dragi susjedi sitcom foto

Čupija i 'Drage susjede' ne propustite pogledati subotom od 22 sata na RTL-u!