Novosti

FOTO - Ivan Vidović iz 'Zvijezda' nastupio s Petrom Grašom: 'Duet s Grašom moja je želja još od osnovne...

Petar Grašo ovog je vikenda održao koncert na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku, a na svom koncertu imao je i gosta. ..

RTL
26.08.2019 14:02

Talentirani Ivan Vidović , finalist showa 'Zvijezde - ljetni hit', u kojem je Grašo bio u žiriju, nastupio je s njim u Šibeniku.

"Koncert se održao u šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila, a Petar me pozvao da budem njegov gost nakon snimanja finala showa 'Zvijezde - ljetni hit'. Našli smo se ispred studija i iznenadio me pozivom, bio sam presretan, još jedan od snova koje sam ostvario", kaže Ivan te dodaje: "Osjećaj je bio kao kod kuće. Obožavam pozornicu! Šibenska me publika tako dobro dočekala, energija između Petra i mene na pozornici te ljudi u publici - bila je neopisiva. Činjenica da pjevam pred prepunom i prekrasnom tvrđavom sv. Mihovila tek mi je sutradan sjela u glavi. Za svogzadnjegposjetaŠibeniku nisam mogao ni zamisliti da ću već idući putimati ovakvu priliku."


'Duet sGrašom bi bio nešto čime bih se hvalio do kraja života'

Pročitajte još
Petar Grašo i Ivan Vidović u Šibeniku

Ovaj duo ipak nije pjevao Grašinu pjesmu. "Petar i ja smo otpjevali legendarni duet legendarnih pjevača Gibonnija i Olivera 'U ljubav vjere nemam'. Izvedba je bila stvarno dinamična i nezaboravna", ispričao je Ivan za RTL TV.

Ne skriva da mu je Grašo jedan od omiljenih glazbenika kao ni to da bi volio s njim snimiti duet. "DA! DA! DA! i DA! Duet sGrašom bio bi nešto čime bih se hvalio do kraja života hahaha. Šalu na stranu... Naravno! Duet sGrašommoja je želja još od osnovne škole, nadam se da će se jednog dana i to dogoditi!", kaže te naposljetku dodaje: "Moram zahvaliti Petru na pozivu! Lijepo od njega što je dao priliku jednom 20-godišnjaku koji tek počinje. To puno govori o njemu kao čovjeku! Upoznao sam tu večer i puno zanimljivih i poznatih ljudi. Družio sam se snajdražom Antonijom Blaće, upoznao jednog jedinog Maksima Mrvicu i bio u društvu Ivana i Hane Huljić."