Novosti

FOTO - Marijana Batinić o stylingu dostojnom crvenog tepiha: 'Nekako se u ovoj fazi života najbolje...

Marijana Batinić u subotu navečer zablistala je na dodjeli Zlatnog Studija, kada je preuzela nagradu za najbolji reality godine - 'Život na vagi'.

RTL.hr
22.02.2021 10:30
Pročitajte još
Marijana Batinić o nagradi Zlatni Studio: 'Sretna sam što već treću godinu zaredom osvajamo nagradu'

Marijana je tom prilikom odjenula tamno odijelo i sandale na potpeticu, a look je upotpunila malom bijelom torbicom. Iako smo Marijanu navikli gledati s valovitom kosom, ovog puta je njezina frizura bila nešto drugačija, a make upom je odlučila naglasiti očidok je na usnestavila neupadljivi ruž.

Za svoj look vrlo je brzo dobila mnogokomplimenata na društvenim mrežama pa smo je zamolili da nam otkrije više detalja o svom odabiru outfita za ovu dodjelu.

"Styling je radila Iva Gradišar, a odijelo je brend Mona dok je torbica Coccinelle. Uvijek se ista ekipa pobrine za moj stlyling za specijalne prilike", otkriva Marijana koja je prije nekoliko dana proslavila 40. rođendan.

Pročitajte još
Dodjela Zlatnog Studija

Napitanje o frizurilijepa TV voditeljica se našalila: "Preko noći mi je narasla kosa, a ne sjećam se da samimala ispeglanu dugu kosu još od srednje škole!"

Marijana je otkrila i kako to da je odlučila odjenuti odijelo za svoj prvi event otkako je postala mama male Roze: "Nekako se u ovoj fazi života najbolje osjećam u odijelu, ali sam se odlučila za neobično zgužvano modro odijelo koje ne treba peglati i čini mi se da će mi doći kao mala crna haljina za sve prilike", kaže omiljena TV voditeljica.

Pročitajte još
Dodjela Zlatnog Studija