Novosti

FOTO - Mijo Matić nekad i sad: 'Preobrazba sebe samog je igra'

Mijo je svojom objavom oduševio brojne fanove.

RTL.hr
22.11.2020 20:00

Drugi hrvatski Gospodin Savršeni , Mijo Matić na Instagramu je objavio nekoliko fotografija kako je izgledao nekad, a kako izgleda danas nakon što se već nekoliko godina bavi fitnessom.Pored fotografija je napisao: "Potiskivanje je ozbiljna bolest.

Preobrazba sebe samog je igra-to nije uopće ozbiljna stvar. Sve je to iskreno, ali ne i ozbiljno. Istinito, no nikad ozbiljno. Kvaliteta igre je uvijek prisutna u tome. To je sam duh preobrazbe. S pozitivnim ti stvaraš nešto iznutra. Izvana je sve samo jedna prilika; unutrašnje stvaranje je ono što je bitno. Naglasak nije na sukob sa svojom prirodom i nagonima. Nemoj biti negativan prema svojim energijama, prema bilo čemu što je u tebi.

Budi pozitivan, a kad si takav, kad budeš u stanju pozitivno stvarati nešto iz samog sebe, postani i razigran. To je tvoja priroda. Zašto se sukobljavati s njom? Ti si je stvorio, ona je plod tvojih napora. Želio si je imati i zato si je i napravio. Ti si je izabrao - to je tvoja sloboda. U pitanju je tvoj i samo tvoj izbor."


Vrlo brzo je skupio mnoštvo komplimenata i pohvala, a to će mu zasigurno biti vjetar u leđa da tako i nastavi!