Novosti

FOTO - Nekad i sad: Evo kako je ekipa 'Moderne obitelji' izgledala prije 10 godina!

Otkrili su koliko su se promijenili u 10 godina zajedničkog rada

RTL.hr
26.08.2019 09:20

Ed O'Neill, Sofia Vergara, Ty Burrell, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet te mlade snage Rico Rodriguez , Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Aubrey Anderson-Emmons koje gledamo na RTL2 u seriji 'Moderna obitelj' ovog ljeta slave 10 godina zajedničkog rada!

Naime, ekipa koja je koncem srpnja počela snimati posljednju sezonu emisije, na svom Instagramu objavili su fotku snimljenu prije 10 godina i nedavno te usporedili koliko su se u tom periodu promijenili!


Čak 75 nominacija

U rosteru najuspješnijih serija produkcijske kuće 20th Century Fox, tj. 20th Century Fox Television, svoje mjesto pronašla je i Moderna obitelj", koja je zauzela poziciju omiljene serije Foxa, koju produkcijska kuća gotovo bez razmišljanja produžuje iz sezone u sezonu. Svoj američki dom, tj. kanal, ovaj planetarno popularni sitcom našao je na ABC-ju, kojem ne pada na pamet raskid već dugih 9 godina, što Modernu obitelj" čini najdugovječnijim sitcomom kanala. Brojka od nevjerojatnih 75 nominacija za Emmy, od kojih je osvojila 22, te osvojeni Zlatni globus potvrđuje nam da se radi o klasiku, kojem se popularnost ne smanjuje.