Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SVAKA ČAST

FOTO - Nina Martina iz 'Života na vagi' objavila fotku u kupaćem: 'Osjećam se zgodno i mislim si, je li ovo moguće?'

Kandidatkinja treće sezone 'Života na vagi' pohvalila se fotografijama s odmora.

Image
RTL.hr/ 27.7.2022. u 13:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nina Martina Korbar, kandidatkinja treće sezone 'Života na vagi', koja se posvetila radu u svijetu fitnessa nakon završetka sezone, nastavila je redovito trenirati i zdravo jesti.

Osim toga, Nina redovito otkriva svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako izgleda njezin život. A sad je odlučila objaviti i fotografiju s godišnjeg odmora. Pozirala je u kupaćem kostimu na plaži uz more, a pored je napisala:

"Beach motion. Danas šećem uzduž plaže u badiću, osjećam se zgodno i mislim si, je li ovo moguće? Da, je! Napokon. Možda sam si malo i prezgodna, al’ ajde… To nadoknađujem za sve one godine kad sam se skrivala.

Ako netko misli da je lako, nije, fakat je teško i ne dolazi preko noći… To su godine u pitanju, ali treba biti ustrajan. Jesam li savršena? Nisam. Jesam li u potpunosti zadovoljna? Nisam. Jesam li 100 posto karakter? Nisam. Jesam li ustrajna svaki dan? Nisam. Jesam li uvijek samopouzdana? Nisam. Jesam li bolja nego prije? Jesam. Jesam li sretnija? Jesam. Jesam li zgodna? Jesam. Jesam li sama sebi najveća podrška? Jesam. Jesam li promijenila sebe na bolje i radim na sebi svaki dan? Da! Boli li me briga za aposlutno svaku osobu koja ima nešto negativno reći za mene? Da! Volim i prihvaćam sebe i radim na tome da sam svaki dan bolja nego li sam bila jučer", napisala je.

Vrlo brzo dobila je niz komplimenata od pratitelja. "Avion si!", "Top si!", samo su neki od njih.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba