Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU

FOTO - Olja Einfalt pokazala nam je svoje božićne dekoracije: 'Ovi blagdani su baš posebni, zato što ih nakon više godina kći Paula i ja provodimo skupa'

Otkriva nam kako planira prodavati svoje kreacije po cijeloj Hrvatskoj, ali i kako se raduje tome što će Božić provesti s kćeri koja inače studira u Londonu.

Image
Foto: Privatni album/RTL.HR
RTL.HR/ 21.12.2020. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Olja Einfalt, splitska dizajnerica i umjetnica, koju je šira javnost imala prilike upoznati kroz 'Večeru za 5 na selu' i njezinih nekoliko alter ega te kasnije kroz lik Olje Vičbič, koja vodi gledatelje kroz serijal o vješticama na RTLplayu, za RTL.HR otkrila je kako planira provesti blagdane, ali i kako izgleda njezin dom u ovo blagdansko vrijeme. 

S obzirom da tvoja kći studira u inozemstvu, hoćete li ove blagdane uspjeti provesti skupa?

Da i jako sam sretna jer zbog nepredvidljivih događaja zadnje tri godine nažalost nismo provodili skupa blagdane, i to mi je jako nedostajalo.

Kako izgledaju blagdani u tvojoj obitelji?

Ovi blagdani su nam baš posebni zato što ih nakon više godina provodimo zajedno ja, kćerka Paula i naš kućni ljubimac Bambi i baš se veselimo tome.

Kako svi jako volimo prirodu, ove godine nabavili smo našu novu sadnicu bora, koji ćemo njegovati i održavati tokom cijele godine, da ga možemo koristiti i iduće blagdane.

Image

Blagdanska čarolija by Olja Einfalt

Fotogalerija
Image

Blagdanska čarolija by Olja Einfalt

Fotogalerija

Je li te već primio 'božićni duh'?

Vjerujem u dobre duhove, tako da me niti "božićni" duh definitivno nije zaobišao.

S obzirom na ovu pandemijsku situaciju i ograničenja kretanja, možda će nas baš ovogodišnji "božićni" duh još više skupa povezati s našim obiteljima te bliskim i dragim osobama.

Što je tvoja najveća želja u 2021. godini?

Prije svega voljela bih da se što prije možemo vratiti normalnom životnom ritmu bez ovih ograničenja te da nakon toga svi možemo normalno i bolje živjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posebno želim da svi oboljeli ozdrave i oporave se što prije, kao i da se svi pogođeni ovom ekonomskom krizom i gubitkom posla također što prije oporave i dalje prosperiraju.

Naposljetku, koji su planovi za 2021. godinu?

Planiram biti još više aktivna u društvenom djelovanju, kako na društvenim mrežama, tako u općenito u društvenom smislu.

Sa svojim timom radim na tome da pored već postojećih prodajnih mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu, proširim prodaju u Zagreb te još nekoliko zemalja s kojima smo već u kontaktu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - NED u 19:40

Svake večeri na Kockici uživajte u novi avanturama domišljatog Janka Strižića!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba