Novosti

FOTO – Pogledajte kako sada izgledaju i što rade omiljeni glumci hit-serije 'Prijatelji'

Čini se kako je vrijeme stvarno relativan pojam jer nekima od glavnih glumaca 'Prijatelja' kao da prolazi puno sporije

RTL.TV
16.11.2019 08:16

Jennifer Aniston - Rachel Green

Ovogodišnja dobitnica prestižne nagrade 'Ikona publike' E! People's Choicea , nakon snimanja 'Prijatelja' glumila je u filmovima 'Marley i ja', 'Kako se riješiti šefa', ' Obitelj Miller', 'Napokon Polly' i 'Svemogući Bruce', a uloga u drami 'Cake: Razlog za život' donijela joj je i nominaciju za Zlatni globus. No medijski prostor godinama je najvišepunila kao bivša supruga Brada Pitta koji ju je ostavio zbog Angeline Jolie .


Matthew Perry - Chandler Bing

Perry je prošle godine završio na hitnoj operaciji zbog puknuća debelog crijeva. Glumac je posljednjih godina često u javnosti govorio o svojoj ovisnosti i borbi s alkoholizmom ilijekovima. Koliko je njegova ovisnost bila ozbiljna i zabrinjavajuća, otkriva činjenica da se ne sjeća svih događaja sa seta serije.


Lisa Kudrow - Phoebe Buffay

Nakon serije odigrala je nekoliko zapaženih uloga u filmovima 'Analiziraj ovo', 'P.S. Volim te', 'Prijateljice', 'Hotel za pse' i 'Cura na lošem glasu'. Od 1995. u braku je s Michaelom Sternom s kojim ima 21-godišnjeg sina Juliana Murraya.


Matt LeBlanc – Joey Tribbiani

Igrao je Joeya u 10 sezona 'Prijatelja' i dvije sezone spin offa 'Joey' . Nakon četverogodišnje pauze vratio se glumi useriji ' Episodes' u kojoj glumi - Matta LeBlanca, glumca koji se proslavio u seriji 'Prijatelji'. Matt je zatu ulogu osvojio prestižnu nagradu Zlatni globus . Bio je tri godine u braku s britanskom manekenkom Melissom McKnight , s kojom ima 15-godišnju kćer Marinu.


Courteney Cox – Monica Geller

Bez obzira na njezinuuspješnu glumačku i producentsku karijeru, medijski prostor su godinama uglavnom punile priče o tome kako je uništila lice botoksom i s kim je sve ljubovala, prvo nakon prekida šestogodišnje veze s holivudskim glumcem Michaelom Keatonom 1995., te nakon razvoda od Davida Arquettea , s kojim je bila četiri godine u braku i ima 15-godišnju kćer Coco .


David Schwimmer - Ross Geller

Nakon uloge Rossa postao je kazališni i filmski redatelj. Nedavno je priznao da se teško nosio sa slavom i da je zbog toga odbio brojne uloge, pa tako čak i ulogu u filmu 'Ljudi u crnom' , koju je kasnije dobio Will Smith . Od 2010. bio je u braku s britanskom umjetnicom Zoë Buckman s kojom ima 8-godišnju kćer. U travnju 2017. objavili su kako moraju neko vrijeme živjeti razdvojeni, no od tada nisu predali službene papire za razvod.