Novosti

FOTO - Seksi selfiji i noćni izlasci: Otkad je solo, Silvia iz 'Superpara' super se provodi

Silvia Pokrajac, bivša kandidatkinja 'Gospodina Savršenog' i 'Superpara' na svom Instagramu redovito objavljuje fotografije.

RTL.hr
10.02.2022 10:05

Nakon što je u jednom Asku svojim fanovima prije nekoliko tjedana otkrila da je prekinula s glazbenikom Antonijem Marićem , Silvia Pokrajac sad na svom Instagramu otkriva kako provodi dane kao solo cura. Osim seksi selfija i modnih kombinacija, Silvia je prije nekoliko dana otkrila i kako opet izlazi u noćne klubove.

"Jedna od glavnih radosti u životu mi je kopanje po ormarima... Svaki put pronađem nešto što ne znam da imam, a danas sam saznala da imam ovu haljinu", napisala je pored jedne objave. A ispod svih njezinih objava uglavnom su komentari "Prekrasna!", "Hot! Hot! Hot!" i slično.

Podsjetimo, u siječnju je Silvia na Instagramu potvrdila prekid s Antonijem, ali razloge nije htjela otkrivati. "Gotovo sva pitanja s ovog Aska, upravo su vezana na ovu temu, a i sama osjećam moralnu odgovornost iz više razloga da se napokon izjasnim. S osobom na koju se ovim pitanjem misli nemam više apsolutno nikakve veze. Ne čujemo se, nismo u kontaktu, i tako će i ostati", napisala je tada.