Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SVAKA ČAST!

FOTO - Zdravka iz 'Života na vagi' isplivala maraton od 3000 metara i odnijela medalju: 'Samo za taj osjećaj, vridilo je!'

Zdravka Kapetanović, pobjednica nefinalista pete sezone 'Života na vagi', briljirala je na maratonu ovog vikenda.

Image
Foto: Privatni album
RTL.HR/ 29.6.2021. u 9:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naime, Zdravka se ovog vikenda natjecala na maratonu Vinišće 2021. koji je organizirao Klub daljinskog plivanja Split. 

Na utrku od 3000 metara, u kojoj je Zdravka odnijela drugo mjesto, prijavio se čak 61 natjecatelj. A Zdravka, koja trenira otkako je izašla iz 'Života na vagi', ispričala nam je svoje dojmove. 

"Na plivački maraton sam se prijavila svojevoljno, i to na utrku od 3000 m kao rekreativac, naravno, uz vječnu podršku plivačkog trenera Petra Mrčele, te par sudionika utrke koje poznajem", kaže.

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Otkrila je i kako nije ni sekunde dvojila. 

"Bez razmišljanja sam se prijavila za 3000 metara, dva kruga, jednostavno sam samoj sebi postavila izazov, jer nakon godinu dana od ulaska u kuću 'Života na vagi', bilo je bitno sudjelovati, a triba to i isplivati u moru. Običnom amateru, rekreativcu, nije baš lako", kaže oduševljeno.

A potpora joj je bio njezin trener plivanja te sportaš Petar Mrčela. "Dan prije sam dobila upute za utrku od plivačkog trenera Petra Mrčele, ali najbitnije je bilo da plivam i guštam!", objašnjava. 

Dodaje kako nije imala tremu. "Imala sam ugodno uzbuđenje prije utrke i sam start mi je bio nekako urnebesan sa 120 plivača... U pozitivnom smislu!
Na pola prvog kruga sam mislila da nema kraja, dok gledaš u tu gomilu profesionalnih plivača, sportaša i djece, ali bitno da sam tu! Samim dolaskom sam pobijedila samu sebe!", priča pa nastavlja: "Drugi krug mi je bilo puno ugodnije i lipše plivat'... Divno iskustvo, preponosna sam na sebe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni albumMoji poznati sudionici i ostali su me dočekali pljeskom na finišu, hvala im, podrška je najbitnija! Uz sve to, dobila sam i medalju za 2. mjesto u kategoriji za žene od 36 do 55 na 3000 m! SAMO ZA TAJ OSJEĆAJ, vridilo je!"

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Naposljetku, pobjednica nefinalista pete sezone, ali i osvajačica ove medalje, kratko se zahvalila svima koji su uz nju. "Hvala mom treneru, obitelji i svima koji viruju u mene".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba