Novosti

FOTOGALERIJA: Proba vjenčanica i svadbenih odijela za njihov najvažniji dan u životu!

U ponedjeljak u 20 sati na RTL-u počinje novi show 'Brak na prvu', u kojem će se gledateljima predstaviti 12 romantika koji vjeruju u ljubav, ali i brak na prvi pogled. A kako se pripremaju za vjenčanje - pogledajte u priloženoj fotogaleriji!

RTL TV
14.03.2020 10:00

Tamo gdje ostale emisije završavaju, u showu 'Brak na prvu' avantura tek počinje! Dvoje potpunih stranaca prvi put će se upoznati na vlastitom vjenčanju, a onda počinje njihov zajednički bračni život. Ukupno 12 romantika traži svoju srodnu dušu i nadaju se da će kroz ovu emisiju dobiti upravo ono što traže - ljubav!

Gledatelji RTL-a će od ponedjeljka svjedočiti svečanim vjenčanjima šest parova koje će potompratiti na medenom mjesecu, kroz njihov zajednički život, upoznavanje roditelja i prijatelja, pa sve do konačne odluke - ostaju li u tom braku zauvijek.

A kako bi najvažniji dan u životu 12 kandidata showa 'Brak na prvu' bio gotovo pa savršen i izgledao kao isječak iz romantične bajke, mladenke i mladenci će zajedno sa svojim vjenčanim kumama i kumovima otiću potragu za najljepšom vjenčanicom i najboljim svadbenim odijelom.

Pročitajte još
FOTOGALERIJA: Proba vjenčanica i svadbenih odjela za njihov najvažniji dan u životu!

Mladenke Nikolina Tutić, Nadia Amić, Valentina Hržić, Gordana Marelli, Lidija Stević i Gordana Gašparić Vrbljanin isprobat će razne vjenčanice u nadi da će među njima biti "ona prava" kako bi već na prvi pogled šarmirale buduće supruge.

Dok će se mladoženje Alen Topić, Milan Tokić, Dejan Vukobratović, Marinko Matejak, Adam Kromer i Luka Budak presvlačiti u nekoliko košulja i odijela, sve dok ne pronađu dobitnu kombinaciju u kojoj će na prvi pogled osvojiti buduće supruge.

Kako je izgledala proba vjenčanica i svadbenih odijela - pogledajte u priloženoj fotogaleriji, a prvo vjenčanje u showu 'Brak na prvu'ne propustite pogledati u ponedjeljak u 20 sati na RTL-u!