Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA RTL.HR

Gabi iz prve sezone 'Života na vagi' o novom poslu, prehrani i kilaži: 'Skinut ću još 20-ak i ukloniti višak kože'

Gabrijela Crnjac danas radi u mjenjačnici, u prehrani si ništa ne uskraćuje, ali pazi na količinu, ne trenira, ali šeće, a ovogodišnja sezona podsjetila ju je na put koji je i sama prošla...

Image
Foto: Privatna arhiva
A.Š./ 19.10.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bila je kandidatkinja prve sezone showa 'Život na vagi', njezina iskrenost dirnula je naciju, a u kratkom roku uspjela je skinuti stotinjak kilograma. U show je Gabrijela Crnjac ušla kao dvadesetpetogodišnjakinja s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju danas održava. Kako je od snimanja prošlo čak pet godina, odlučili smo kontaktirati ovu djevojku iz Slavonskog Broda i saznati kakva je danas po pitanju kilaže, što radi kako bi održala dobro stanje na vagi te čime se trenutačno bavi i kakvi su joj planovi.

"Pratim ovu sezonu. Kandidati su mi dobri, a Željka mi je favorit jer u njoj vidim sebe. Uz to se prisjećam i razmišljam o tome kako sam ja to sve uopće izdržala. U showu mi je najteže bilo to što nisam imala kontakt s meni bliskim ljudima, sve ostalo je naspram toga bilo 'lagano'. Puno lijepih uspomena, pogotovo na šljunčano brdo na koje sam se jedva popela, krafnu koju sam pojela za imunitet pa me 'razapela' cijela Hrvatska…“, rekla je Gabi kroz smijeh.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/44e6a080-4ee4-11ed-af13-5274f64c25b1/original

Izvor: Privatna arhiva

U showu, osim što je izgubila kilograme i stvorlia zdrave navike, upoznala je, kaže, divne ljude. "Stvorila su se neka velika prijateljstva i to je ono najljepše i najpozitivnije iz toga svega, uz skinute kilograme", naglasila je. U kontaktu je i dalje sa Zagrepčankom Anom Kovačić za koju kaže da joj je prijateljica za cijeli život.

Život nakon 'Života na vagi'

Svjedoci smo kako je show prije svega putokaz za dalje, odlična odskočna daska, no samo oni koji uspiju ostati jaki u glavi, misiju promjene života uspjet će održati i u stvarnosti. Gabi je jedna od tih, iako priznaje kako je i ona imala oscilacija što se tiče kilaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nije mi teško paziti na prehranu, osoba koja je ikada imala i ima višak kilograma svjesna je toga da cijeli život mora paziti što i koliko jede, i kada si tako 'zacrtaš' u glavi lakše je. Ne treba se odricati ničega, tada najlakše pucas i odustaješ. Trenutno sam zadovoljna svojom kilažom, imam još 20-tak kilograma za skinuti, ukloniti višak kože i ostatak života održavati kilažu", naglasila je. Priznaje kako trenutačno ne trenira, ali u održavanju dobre forme pomaže joj šetnja koju ne propušta baš nijedan dan.

A što trenutačno radi? "Zaposlena sam u mjenjačnici. U budućnosti si priželjkujem svoju obitelj i dijete", zaključila je.

Upravo se čita

Image
brak na prvu

Nikada burnija svađa, Saša vikala iz petnih žila: 'Nemoj mi nuditi ništa, ponašaj se kao da ne postojim'

Image
Gabrijela Crnjac

Sjećate li se simpatične Gabi iz prve sezone 'Života na vagi'? Svi hvale njezinu transformaciju, a evo kako izgleda danas

Fotogalerija
Image
Gabrijela Crnjac

Sjećate li se simpatične Gabi iz prve sezone 'Života na vagi'? Svi hvale njezinu transformaciju, a evo kako izgleda danas

Fotogalerija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba