Novosti

Gabrijela Crnjac kandidatima šeste sezone dala do znanja što ih čeka: 'Kod skidanja kilograma, puno je...

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' priznala je kako je kod skidanja kilograma naišla na puno problema, no najbitnije je zacrtati si cilj i ići prema njemu

RTL.hr
25.11.2022 17:15

Bila je kandidatkinja prve sezone showa 'Života na vagi', njezina iskrenost dirnula je naciju, a u kratkom roku uspjela je skinuti stotinjak kilograma. U show je Gabrijela Crnjac ušla kao dvadesetpetogodišnjakinja s čak 183 kilograma, a uspjela je doći do dvoznamenkaste brojke koju danas održava. Kako je nedavno rekla u razgovoru za RTL.hr , vjerno je pratila i ovu, šestu sezonu, a favoritkinja joj je bila Željka Mateša jer je u njoj vidjela i sebe.

U finalu ju je spomenula i voditeljica Marijana Batinić . Naime, pozdravila ju je u studijskoj emisiji, a Gabrijela joj se na svom Facebooku zahvalila na lijepim riječima i potom sažela sve s čime se suočila nakon izlaska iz showa.

Gabrijela Crnjac

"Moja borba s kilogramima traje pola moga života. Bilo je tu puno uspona i padova, no gdje postoji volja, postoji i način. Svaki dan je borba, ali jako bitno je zadati si cilj i na putu do cilja pobijediti najvećeg protivnika - samog sebe. Kad padneš, ustaneš. Kad naletiš na prepreku, preskočiš je. Ako ne možeš preskočiti, pronađeš drugi put usmjeren istome cilju. Hvala svima koji su mi pomogli i koji mi i dalje pomažu na tome putu", napisala je Gabrijela na Facebooku. Mnogi su njezinu upornost pozdravili u komentarima s brojnim pohvalama.

U razgovoru za RTL.hr nedavno je otkrila i kako danas djeluje po pitanju prehrane i treninga.

"Nije mi teško paziti na prehranu, osoba koja je ikada imala i ima višak kilograma svjesna je toga da cijeli život mora paziti što i koliko jede, i kada sitako 'zacrtaš' u glavi lakše je. Ne treba se odricati ničega, tada najlakše pucas i odustaješ. Trenutno sam zadovoljna svojom kilažom, imam još 20-tak kilograma za skinuti, ukloniti višak kože i ostatak života održavati kilažu", naglasila je tada. Priznala je i kako trenutačno ne trenira, ali u održavanju dobre forme pomaže joj šetnja koju ne propušta baš nijedan dan.