Novosti

Gdje je danas bivša zvijezda Big Brothera? Horvat Čagalj prava je Instagram zvijezda, a najviše uživa u...

U nastavku vam donosimo detalje iz privatnog života bivše Big Brother zvijezde

RTL.hr
21.11.2022 08:00

Ljubitelji Big Brothera dobro se sjećaju simpatičnog Horvata Čagalja koji je osvojio publiku u prvoj sezoni regionalnog reality showa Big Brother! Bivši član najpoznatije reality kuće danasje poznata Instagram zvijezda koju na toj društvenoj mreži prati više od 28 tisuća pratitelja.Ovog pravnika po struci, koji se trenutačno bavi modnim poslovima, prati preko 28 tisuća ljudi, a njegov profil pun je fotografija modnih kombinacija, gradova koje je posjetio, ali i neizostavnih fotografija jela ipića.

Nakon sudjelovanja u Big Brotheru život mi se dosta promijenio, a to se najviše osjetilo prve dvije godine kada je s kolegama Nikolom Maurovićem i Nikolom Nasteskim Lesterom ''žario i palio'' noćnim klubovima.

Iako je pravnik po struci, bivši natjecatelj Big Brothera više je posvećen modi i luksuznom lifestyleu. Nedavno se vratio i u showbiz vode. Naime,Horvat je postao bračni savjetnik samo za potrebe novog spota dalmatinskog glazbenika Vedrana Roguljića u pjesmi Vrati svom životu sjaj".

Čagalj za sebe kaže kako je pozitivan, hedonist, esteta, globetrotter. Voli uživati u malim stvarima i gleda svijet kroz neke svoje naočale bez pesimizma, loših namjera i lažnih odnosa, što se vidi i po njegovom Instagram profilu.