Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PUNA JE PREKRETNICA

Gdje je danas Ines Matošić iz 'Ruže vjetrova'? Bacila se u glazbu, ostavarila se kao majka i nedavno vratila na posao

Glumica je zbog trudnoće i rođenja sina uzela pauzu od glume, ali se u međuvremenu okušala u glazbi

Image
Foto: Dusko Marusic/Pixsell
RTL.hr/ 8.12.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Domaća publika glumicu Anju Alač upoznala je u RTL-ovoj seriji 'Ruža vjetrova' gdje je utjelovila iskrenu i hrabru Ines Matošić, u prijevodu, bila je to jedna od glavnih uloga. Nakon toga, ova glumica nije imala televizijska ostvarenja već se posvetila nekim drugim sferama svog života. Primarno je orijentirana na kazalište, a zanimljivo, ove je godine objavila i svoj prvi samostalni album 'Nebo'. Zašto se odlučila na tako važan korak u svom životu, otkrila je u intervjuu za srpske medije.

"Završila sam klavir i volim pjevati, a napisala sam i nekoliko pjesama. Iako, budući da su intimne, nisam imala namjeru da ih bilo kome pokažem. Neko piše dnevnik, a ja pišem stihove. Pjesama je bilo nekoliko, a onda sam poželjela da ih napišem još i 'zaokružim' u cjelinu. Na kraju ih je bilo 12, a glavni motivi su patnja i ljubav, ili jednom rječju, život. U jednoj predstavi sam imala zadatak da otpjevam pjesmu i tako je spontano došlo do suradnje s Borisom Bunjcem koji je profesor na Glazbenoj akademiji u Nišu i svira u Beogradskoj filharmoniji. Album se zove 'Nebo'", rekla je Anja nedavno.

Prošle je godine sa svojim partnerom Andrejem Josifovskim dobila i sina, a ne skriva sreću zbog toga što se ostvarila i kao majka. Sin joj je ove godine napunio godinu dana pa se u rujnu vratila na posao.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4c743e6e-8f1f-11ec-9453-0242ac120018/original

Izvor: Ruža vjetrova

"Mama mi pomaže. Njen duh je pokretački, i za mene, i za sve u čijoj se blizini nađe. Ponekad je pitam: Pa čekaj tko je mlađi, ti ili ja? Mislim da mnogo više radi sada, u penziji, nego ranije", rekla je mlada glumica s prepoznatljivim širokim osmijehom i dodala kako ti roditeljstvo ulije želju da budeš još bolji čovjek, kada vidiš koliko to malo biće gleda u tebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Seriju 'Ruža vjetrova' pratite na PLAYU!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'očeva izbora'

Sve zbog sina! Halit Ergenç sa suprugom Bergüzar Korel živi na relaciji London - Istanbul

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba