Novosti

Gdje su danas glumci 'Teorije velikog praska'? Zarađuju milijune zbog serije o štreberima, a neki su se...

Neki su osnovali obitelj, drugi prigrlili nešto ozbiljnije uloge, a treći i dalje glume u humorističnim serijama. Ekipa se već tri godine ne druži na setu, ali su svi ostali u vrlo bliskim odnosima

RTL.hr
28.01.2023 12:00

Sheldon Cooper, Leonard, Howard, Raj i Bernadette likovi su jedne od najpopularnijih humorističnih serija - Teorije velikog praska. Štreberski sustanari i njihove anegdote publika diljem svijeta pratila je od 2007. do 2019. godine kada je na CBS-u prikazana posljednja epizoda. Nakon 279 epizoda, dvanaest sezona, snimanje se završilo jer je glavni glumac Jim Parsons odbio potpisati ugovor za 13. i 14. sezonu u ukupnom iznosu od 50 milijuna dolara. Problem nije bio u novcu već u tome što je smatrao kako je Sheldonu dao i previše toga te da, što se njega tiče, lik više ne može evoluirati. Kultna ekipa se razišla, a većina njih nastavila je svojim putem, gradeći karijere na nekim drugim projektima.


Jim Parsons

Sheldon je svakako uloga koja ga je obilježila, u karijeri mu donijela čak četiri Emmyja, a i nakon prestanka snimanja, surađivao je na seriji "Young Sheldon", kada mu je posudio glas. Bilo je za očekivati da će Jim nakon humoristične serije naginjati malo ozbiljnijim ulogama, poput one toksičnog filmskog agenta Henryja Wilsona u seriji "Hollywood", a istaknuo se i u filmu "Hidden Figueres" gdje je također hodao cipelama znanstvenika. Također je glumio u filmu Dječaci u bendu' te producirao nekoliko projekata, uključujući televizijsku seriju Zovi me Kat'. On je jedan od najjačih holivudskih ikona kada je u pitanju LGBT zajednica. Sa suprugom, filmskim producentom Toddom Spiewakom, je već 20 godina, a u jednom je intervjuu rekao kako je njihova ljubav i akt aktivizma, što je oduvijek želio.

Sheldon, Teorija velikog praska,

Kaley Cuoco

Nakon Teorije velikog praska, Cuoco je odigrala glavnu ulogu u hit seriji"Stjuardesa" te tako 2021. godine zaradila nominaciju za Zlatni globus.Uz glumačka priznanja, Kaley je i izvršna producentica CBS-ove humoristične serije "Pretty". Luckasta Penny koja odudara od ekipe znanstvenika ovih dana ima mnogo razloga za sreću. Naime, 36-godišnjakinja i njezin suprugTom Pelphryobjavili su sretnu vijest na svojim službenim Instagram profilima. "Djevojčica stiže 2023. Presretni smo i blagoslovljeni", napisala je Kaley u opisu niza fotografija. Osim njezinog trudničkog trbuščića, fotografirana je torta ružičastog punjenja nastala nazabaviotkrivanja spola djeteta. Podsjećamokakosu se Kaley i Tom upoznali na premijeri "Ozarka", a u jednom je intervjuu otkrila kako je bila riječ o "ljubavi na prvi pogled". Nakon mjesec dana stigla jenjihovaslužbena potvrda da su u vezi. Inače, Kaley je još 2016. godine rekla kako se "nadala da će dotad već imati djecu". "Zamisliš život na jedan način, a on se odvije na drugi", pojasnila je u tom intervjuu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Johnny Galecki

Penny i Leonard su u stvarnom životu bili u tajnoj vezi pune dvije godine, od 2008 do 2010. godine, a kako su oboje priznali u intervjuu, romantična priroda njihova odnosa pomogla im je da likovi u seriji budu jednako autentični. Iako je jedan od najplaćenijih televizijskih glumaca svih vremena, Johnny Galecki, osim u Teorije velikog praska, nema baš zapaženijih uloga. Otkako je snimanje završeno nije imao nitijedan projekt, no pamtimo ga po filmu "Najluđi Božić" i televizijskoj seriji"Roseanne". Još se pojavio u seriji"Conners". U prosincu 2019. godine postao je otac, ali nažalost, veza s majkom njegova djeteta nije potrajala. Ni godinu dana kasnije on i Alaina Meyer objavili su kako se rastaju nakon dvije godine zajedničkog života.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Simon Helberg

Howard Wolowitz nespretan i simpatičan štreber koji je opsjednut seksom osvojio je milijune gledatelja, a to je svakako uloga na temelju koje se obogatio i dan danas zarađuje milijunske iznose. Bavi se i glazbom, no tu za njega dosad nije bilo kruha. Helberg je predahnuo od glume nakon Teorije velikog praska, ali ove je godine izašla drama "As they made us" u kojoj igra Nathana. Privatni život više-manje skriva. Poznato je da je u braku s glumicom i redateljicom Jocelyn Towne - vjenčali su se u srpnju 2007. godine, roditelji su kćeri Adeline i sina Wildera.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Kunal Nayyar

Kunal Nayyar igrao je sporednu ulogu i bio je nervozni i smotani Howardov najbolji prijatelj. Voljeni glumac poznat je i po tome što često posudi glas u animiranim filmovima, poput Ledenog doba. Nakon Teorije velikog praska, Kunal je rekao obožavateljima da se miće i s društvenih mreža kako bi više vremena provodio sa svojom obitelji. Profesionalno je britansko-indijski glumac dobio ulogu u filmu "Slatkoća u trbuhu", drami o pokušaju etiopskog siročeta u izgradnji novog života u Engleskoj. 38-godišnjak je glumio i gospodina Millsa u filmu "Misli poput psa", a snimio je seriju "Kriminal: UK", glumeći osuđenog serijskog ubojicu Sandeepa. Sa suprugom Nehom Kapur, glumicom i manekenkom, pronašao je sreću i zajedno su već deset godina.

Kunal Nayyar

Melissa Rauch

Melissa je prvi put pojavila u Teoriji velikog praska u trećoj sezoni, a imala je istaknutu ulogu plašljive Bernadette Rostenkowski koja se na kraju udala za Howarda. Trenutačno snima jpš jednu humorističnu seriju, a detalje sa seta dijeli na društvenim mrežama. Glumica ima kćer Sadie i sina Brooksa s Winstonom Beigelom za kojeg se udala 2007. godine.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.