Novosti

'Glas naroda', Andrea Andrassy, sve svoje mudrosti skupila je u jednu knjigu: 'Prekid' je zaista dobro...

'Prekid' je budući bestseller prepun životnih i ljubavnih 'mudrosti' te iskustava koje je prikupila i odlučila podijeliti sa svojim fanovima

RTL.hr
29.03.2019 20:00

Popularna blogerica, kolumnistica, influencerica i članica žirija RTL-ova glazbenog showa 'Zvijezde', Andrea Andrassy , početkom tjedna održala je promociju svoje druge knjige pod nazivom 'Prekid'.

Nakon što je prije nekoliko godina sve svoje kolumne spojila u knjigu koju je rasprodala u rekordnom roku, odlučila je kako je vrijeme za novi uradak, ovoga puta nešto potpuno drugačije!

'Prekid' je, naime, prepun životnih i ljubavnih 'mudrosti' te iskustava koje je prikupila i odlučila podijeliti sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Njezin su dan svojim dolaskom uveličale brojne poznate face, među kojima su bili i RTL-ova urednica i voditeljica Ana Radišić te član žirija RTL-ova glazbenog showa 'Zvjezdice', Luka Nižetić .

''Do sada nikad nisam vjerovala mladencima koji kažu da nisu stigli jest' na vlastitoj svadbi, ali ovo je bilo točno tako - nisam stigla ni pogledat' hranu i JEDVA sam uspjela popričat' sa svima koji su došli. Hvala svima koji su bili'', šaljivom se porukom Andrea obratila na Instagramu, posebno se zahvalivši svim svojim bivšim dečkima bez kojih ova knjiga ne bi bila moguća.

Britku i zabavnu Andreu Andrassy uskoro ćete ponovno imati prilike gledati u ulozi 'glasa naroda' u RTL-ovu glazbenom showu 'Zvijezde - ljetni hit!'