Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OVAKO DANAS IZGLEDA DJETINJSTVO!

Glumac iz 'Zabranjene ljubavi' napravio još jedan predivan projekt koji će mnogima uljepšati odrastanje

Knjiga 'Priča o malom vitezu Đoniju' jedina je dječja knjiga u Hrvatskoj uz koju možete izrađivati i bojati stajaće likove iz knjige.

Image
Foto: Zoran Pribičević
RTL.TV/ 27.11.2019. u 10:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumac Zoran Pribičević opet je pokrenuo projekt za svaku pohvalu. Naime, nakon što je prije nekoliko mjeseci predstavio aplikaciju ''Pričalicu'' te doslovce zaludio djecu i njihove roditelje, sada je odlučio izdati svoju prvu dječju knjigu.

Image
Foto: Zoran Pribičević
Image
Zoran Pribičević

Riječ je o knjizi ''Priča o malom vitezu Đoniju'' koja je ujedno i jedina dječja knjiga u Hrvatskoj uz koju možete izrađivati i bojati stajaće likove iz knjige. Zoranova prva dječja knjiga jedinstvena je priča o malenom vitezu koja na poseban način razvija samopouzdanje, maštu i kreativnost, a uz to je i duhovita.

Image
Foto: Zoran Pribičević
Image
Zoran Pribičević

''Ova je priča nastala kada sam jedne večeri prije spavanja izmišljao nove priče svojem tada trogodišnjem sinu, ali ovaj put jedina razlika je bila u tome što se on po prvi puta toliko glasno smijao da sam istinski uživao dok sam ga uspavljivao. Odlučio sam priču 'baciti' na papir i jednog ju dana podijeliti sa svima. Želio sam, osim drugačije i duhovite priče, imati ilustracije kao za odrasle jer na neki su mi način ilustracije za dječje slikovnice i knjige uvijek bile previše djetinjaste, a djeca su puno pametnija nego što mi mislimo. Ova je knjiga nešto što bih ja volio čitati i listati da sam opet dijete. Đoni je jednostavno jedan super lik koji je pomalo nespretan, ali vrlo hrabar i uporan. Kroz ovu knjigu klinci će povećati samopouzdanje, a uz jedinstvene stajaće šablone, na poseban način razvijati maštu i kreativnost'', otkrio je Zoran Pribičević čija se priča može poslušati i u sklopu njegove aplikacije ''Pričalica''.

''Budući da je Đoni dio jedinstvene aplikacije Pričalice, bio je inspiracija za program 'Otkrijte čarobni svijet bajki i priča'. Riječ je o projektu kada u brojnim mjestima i gradovima uživo djeci čitam priče i pokušavam im približiti i dočarati svijet mašte, čitanja i knjiga. Naravno, jedna od svima najdražih knjiga je upravo 'Priča o malom vitezu Đoniju'. Prekrasno je gledati djecu kako slušaju i uživaju dok im se čita. Pokraj današnje tehnologije gdje je sve fokusirano na vizualno, to je važnije nego ikada'', kazao je Zoran čija se nova knjiga već naveliko traži i rado kupuje za poklon.

Image
Foto: Zoran Pribičević
Image
Zoran Pribičević

Priča o malenom Đoniju zapravo je priča o najmanjem vitezu u kraljevstvu, a on je toliko malen da ga ostali vitezovi jedva primjećuju. Ipak, to ga ne sprječava da krene u avanturu svog života...

Image
Foto: Zoran Pribičević
Image
Zoran Pribičević

FOTO: Privatni album

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba