Play ponuda
Play ponuda
strani reality

'Goli i prestrašeni', 'Brzi i glasni' te 'Zlatna groznica' u večernjem terminu na RTL2!

Večernja zabava i dalje je zagarantirana!

Image
RTL.HR/ 30.8.2021. u 14:13
Play ponuda

Reality show u kojem su par potpunih stranaca, jedna žena i jedan muškarac, ostavljeni na odabranoj lokaciji bez hrane, vode i odjeće. Moraju preživjeti 21 dan oslanjajući se samo na vlastite snage, a sa sobom ne mogu ponijeti ništa osim jednog osobnog predmeta. Recimo, jedan natjecatelj može uzeti mačetu, a drugi šibice za potpalu vatre. Svaka epizoda ima dva natjecatelja, a oni se upoznaju tek na lokaciji gdje se snima.

Ali to nije sve! 

Tu su još popularni reality showovi -  'Brzi i glasni' u kojem stručnjaci za automobile vraćaju sjaj starim vozilima te 'Zlatna groznica'.

Image
Foto: Photos
Image
Photos

Naime, recesija je mnoge ostavila bez posla, no muškarci poput ovih u Discoveryjevu serijalu 'Zlatna groznica' odlučili su stvari uzeti u svoje ruke i obogatiti se na teži način. S pomoću opreme, tj. stroja koji se koristi za vađenje ruda, za ispiranje i odvajanja zlata i šljunka od pijesaka, oni će sa svojim malim obiteljskim rudarskim kompanijama, većinom u regiji Klondike u Dawson Cityju, Yukon, u Kanadi, krenuti u ulaganja i mukotrpan posao pronalaska najplemenitijeg metala na svijetu.

Večernja zabava i dalje je zagarantirana uz neponovljive megapopularne sitcome kao što su ‘Prijatelji’, ‘Teorija velikog praska’ i ‘Dva i pol muškarca’.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 21 sat

Na kanalu RTL Passion uživajte u zabavnoj seriji koja će vas potpuno osvojiti: 'Sanjalica'

Play ponuda

Više s weba