Novosti

Goran Jurenec zapalio obožavateljice vrućom fotkom iz Zadra: Konačno otkrio istinu o svom ljubavnom životu

Goran se odmara na obali, a njegovi su fanovi ispod fotke postavili niz škakljivih pitanja na koja je konačno odgovorio

RTL.hr
16.09.2021 12:46
Pročitajte još
FOTO - Romantični pogledi i nježni dodiri: Evo kako su kandidatkinje zavodile prvog Gospodina Savršenog

Prvi Gospodin Savršeni, Goran Jurenec , otkrio je da se vratio u Hrvatsku i trenutačno uživa na obali. Goran je na svom Instagramuobjavio fotku iz Zadra, a uz nju je napisao: "It's good to be back.HR.", odnosno "Lijepo se je vratiti."

Maneken hrvatskih korijena inače živi u Berlinu gdje je i razvio karijeru. Tamo se preselio s majkom još u ranom djetinjstvu, nakon što je njegova majka saznala da njegov otac ima drugu obitelj u Bosni i Hercegovini.

Goran Jurenec

Komentatori su bili oduševljeni fotkom i Goranovim isklesanim tijelom, a mnogi su mu pisali kako je dobrodošao i da im je drago što se vratio. Iako je odgovorio gotovo svim svojim pratiteljima, izbjegavao je pitanjavezana uz nedavni prekid veze s youtubericom Claudijom Luciom Pioch .


Sve zanima što se dogodilo s Claudijom

"Kad ćeš ispričati što je bilo s Claudijom?"i "Gdje ti je Claudija", bili su samo neka od škakljivih pitanja, a neki od komentatora su je i označili u komentarima.

Goran se inače s Claudijom povezao nakon prekida s Hanom Rodić , natjecateljicom showa 'Gospodin Savršeni' ,s kojom je prohodao nakon završetka showa. Goran je u showu izabrao Ivu Runjanin , no njihova veza nije uspjela, a on je samo nekoliko dana nakon završetka emitiranja showa objavio da je u vezi s Hanom.

Goran Jurenec

Goran i Hana, koje su mediji prozvali najzgodnijim hrvatskim reality parom, prekinuli su početkom proljeća, nakon čega je uslijedilo medijsko prepucavanje bivših ljubavnika. Goran je tada otkrio da se vratio bivšoj djevojci Claudiji, no nakon tri mjeseca veze obožavatelji su primijetili da je više ne prati na Instagramu te je obrisao sve zajedničke fotografije.

Iako isprva nije htio pričati o svom odnosu s Claudijom, izgleda da je popustio pritiskukomentatora na društvenim mrežama i konačno je komentirao ono što sve zanima.

Goran Jurenec

"Evo da se izjasnim, Claudija i ja nismo zajedno od 9.6.2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala", napisao je na Instagram Storyju i tako stao na kraj nagađanjima.